Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ZENKE VE ABDULKADİR YILDIZLAŞTI

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor önceki gün GAP Arena stadında konuk ettiği Denizlispor'u 2-0 kazandığı karşılaşmada sarı yeşilli takımın en göze batan oyuncularının başında Abdulkadir Özgen ve Simon Zenke geldi. PTT 1. ligde play-oof mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor kendi sahasında konuk ettiği ligin zayıf takımlarından Denizlispor karşısında gol yollarında zorlanmasına rağmen aradığı golü karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna dahil olan Adiloviç’in de katkıları ve istekli oyunu sayesinde Simon Zenke’nin asistleri ve Abdulkadir Özgen’in golleri ile 2-0 kazanarak play-oof yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu. TARAFTARA TEŞEKKÜR! Önceki gün oynanan karşılaşmada 3 bin civarı bir sarı yeşilli taraftar karşılaşmayı takip etmesine rağmen özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında verdikleri destek sayesinde Şanlıurfaspor’lu oyuncuları pozitif şekilde motive ederek sarı yeşilli takımın maçı kazanmasında büyük rol oynadılar. Şanlıurfaspor PTT 1.ligde önümüzdeki hafta Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek bu karşılaşmada da Şanlıurfaspor’a yürekten başarılar diliyorum. 
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2015 - Çarşamba

ZENKE VE ABDULKADİR YILDIZLAŞTI

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor önceki gün GAP Arena stadında konuk ettiği Denizlispor'u 2-0 kazandığı karşılaşmada sarı yeşilli takımın en göze batan oyuncularının başında Abdulkadir Özgen ve Simon Zenke geldi.

PTT 1. ligde play-oof mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor kendi sahasında konuk ettiği ligin zayıf takımlarından Denizlispor karşısında gol yollarında zorlanmasına rağmen aradığı golü karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna dahil olan Adiloviç’in de katkıları ve istekli oyunu sayesinde Simon Zenke’nin asistleri ve Abdulkadir Özgen’in golleri ile 2-0 kazanarak play-oof yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR!

Önceki gün oynanan karşılaşmada 3 bin civarı bir sarı yeşilli taraftar karşılaşmayı takip etmesine rağmen özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında verdikleri destek sayesinde Şanlıurfaspor’lu oyuncuları pozitif şekilde motive ederek sarı yeşilli takımın maçı kazanmasında büyük rol oynadılar.

Şanlıurfaspor PTT 1.ligde önümüzdeki hafta Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek bu karşılaşmada da Şanlıurfaspor’a yürekten başarılar diliyorum. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.