Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ZAMAN KISA

Şanlıurfa'yı PTT 1. ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında temsil eden Şanlıurfaspor Grup karşılaşmalarında A Grubunda 3. Hafta karşılaşmasında Pazartesi günü, saat 16:00 Gap Arena stadyumunda Amed Sportif Faaliyetler ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde şimdiye kadar kupada oynadığı karşılaşmalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarını hüsrana uğratmıştı.Ziraat Türkiye Kupasına iyi bir başlangıç yapamayan sarı yeşilli temsilcimiz ilk karşılaşmada Süper lig temsilcisi Medipol Başakşehir karşısında tutunamayan Şanlıurfaspor karşılaşmadan 4-1 yenik ayrılmıştı.İkinci karşılaşmada ise Şanlıurfaspor GAP Arena stadyumu'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bandırma spor karşılaşmada ateda sahada yürüyen bir futbolcu topluluğu ile 3 -0 yenik ayrılarak kupada kayıpları oynayan taraf olmuştu.Bu Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde transfer çalışmalarını da sürdüren sarı yeşilli ekip kupa maçına nasıl bir 11 ile çıkacak merak ediyorum doğrusu.Kadrosunda bulunan birçok futbolcuyu ile yollarını ayıran temsilcimiz zaten kupada bir beklentimiz yok diyerek Amed karşısına çıkacak ama alınacak olan muhtemel farklı bir mağlubiyet sonrası eleştiri okları birkez daha Şanlıurfaspor yönetimine ve teknik direktör Tugay Kerimoğlu'na yönelecektir. Şanlıurfaspor transferde biraz daha acele etmeli ama acele ederkende ince eleyip sık dokumalı, zira Ziraat Türkiye Kupasında bir şansın olmaya bilir ama PTT 1. ligde zaten kötü bir konumdasın küme düşme potası içersindesin iyi futbolcularda alamasan korku filmi izlemeye başlarız.
Ekleme Tarihi: 08 Ocak 2016 - Cuma

ZAMAN KISA

Şanlıurfa'yı PTT 1. ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında temsil eden Şanlıurfaspor Grup karşılaşmalarında A Grubunda 3. Hafta karşılaşmasında Pazartesi günü, saat 16:00 Gap Arena stadyumunda Amed Sportif Faaliyetler ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde şimdiye kadar kupada oynadığı karşılaşmalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarını hüsrana uğratmıştı.
Ziraat Türkiye Kupasına iyi bir başlangıç yapamayan sarı yeşilli temsilcimiz ilk karşılaşmada Süper lig temsilcisi Medipol Başakşehir karşısında tutunamayan Şanlıurfaspor karşılaşmadan 4-1 yenik ayrılmıştı.
İkinci karşılaşmada ise Şanlıurfaspor GAP Arena stadyumu'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bandırma spor karşılaşmada ateda sahada yürüyen bir futbolcu topluluğu ile 3 -0 yenik ayrılarak kupada kayıpları oynayan taraf olmuştu.
Bu Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde transfer çalışmalarını da sürdüren sarı yeşilli ekip kupa maçına nasıl bir 11 ile çıkacak merak ediyorum doğrusu.
Kadrosunda bulunan birçok futbolcuyu ile yollarını ayıran temsilcimiz zaten kupada bir beklentimiz yok diyerek Amed karşısına çıkacak ama alınacak olan muhtemel farklı bir mağlubiyet sonrası eleştiri okları birkez daha Şanlıurfaspor yönetimine ve teknik direktör Tugay Kerimoğlu'na yönelecektir.
Şanlıurfaspor transferde biraz daha acele etmeli ama acele ederkende ince eleyip sık dokumalı, zira Ziraat Türkiye Kupasında bir şansın olmaya bilir ama PTT 1. ligde zaten kötü bir konumdasın küme düşme potası içersindesin iyi futbolcularda alamasan korku filmi izlemeye başlarız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.