Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1062+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

YOLA DEVAM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 5. haftasında Kırklarelispor'u GAP Stadyumunda ağırladı ve karşılaşmadan galip ayrılarak taraftarını mutlu etmesini bildi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve zirve inadını sürdürmek isteyen sarı yeşilli ekip, seyircisinin büyük desteğini aldığı maçta rakibini adeta kendi sahasına kilitleyerek karşılaşmayı kazanmasını bildi. Karşılaşmaya iyi başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, 22. dakikada Cebrail Karayel'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran sarı yeşilli ekip, 41. dakikada Can Erdem'in ayağından bulduğu gol ile skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan konuk ekip, 70. dakikada Ahmethan Köse'nin attığı gol ile farkı bire indirdi.   Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki ekip de pozisyonlara girdi ancak başka gol sesi çıkmadı ve Şanlıurfaspor maçtan 2-1 galip ayrıldı.   Sarı yeşilli ekip bu sonuçla puanını 13'e yükselterek iddiasını sürdürdü. Kupada hafta içi Trabzonspor'un temsilcisi olan Yomra spor karşısında aldığı yenilgiden sonra kupaya veda ederek lige odaklanmıştı. Her ne kadar kupada alınan yenilgi taraftarı üzmüş olsada bizim için önemli olan ligde alacağımız galibiyetler ve 3 puanlar olmalıdır. Şanlıurfa spor taraftarı ve sporkamuoyundaki en büyük sevinçlerden bir tanesi Şanlıurfa spor ikinci lig kırmızı grupta yoluna emin adımlarla devam etmesidir. İnşallah Şanlıurfa spor taraftarının da desteği ile kendi sahasında ve deplasmanda yapacağı müsabakalarda alacağı puan ve puanlarla şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam ederek hak ettiği yer olan Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligine tekrar çıkarak şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmeye deva edecektir. Bu galibiyetle puanını 13'e çıkarıp lider Tuzlaspor'un ardından averajla ikinci sıraya yerleşen Şanlıurfaspor önümüzdeki hafta Ankara temsilcisi BUGSAŞspor'a konuk olacak.
Ekleme Tarihi: 02 Ekim 2018 - Salı

YOLA DEVAM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 5. haftasında Kırklarelispor'u GAP Stadyumunda ağırladı ve karşılaşmadan galip ayrılarak taraftarını mutlu etmesini bildi.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve zirve inadını sürdürmek isteyen sarı yeşilli ekip, seyircisinin büyük desteğini aldığı maçta rakibini adeta kendi sahasına kilitleyerek karşılaşmayı kazanmasını bildi.

Karşılaşmaya iyi başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, 22. dakikada Cebrail Karayel'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran sarı yeşilli ekip, 41. dakikada Can Erdem'in ayağından bulduğu gol ile skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan konuk ekip, 70. dakikada Ahmethan Köse'nin attığı gol ile farkı bire indirdi.   Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki ekip de pozisyonlara girdi ancak başka gol sesi çıkmadı ve Şanlıurfaspor maçtan 2-1 galip ayrıldı.   Sarı yeşilli ekip bu sonuçla puanını 13'e yükselterek iddiasını sürdürdü.

Kupada hafta içi Trabzonspor'un temsilcisi olan Yomra spor karşısında aldığı yenilgiden sonra kupaya veda ederek lige odaklanmıştı. Her ne kadar kupada alınan yenilgi taraftarı üzmüş olsada bizim için önemli olan ligde alacağımız galibiyetler ve 3 puanlar olmalıdır.

Şanlıurfa spor taraftarı ve sporkamuoyundaki en büyük sevinçlerden bir tanesi Şanlıurfa spor ikinci lig kırmızı grupta yoluna emin adımlarla devam etmesidir.

İnşallah Şanlıurfa spor taraftarının da desteği ile kendi sahasında ve deplasmanda yapacağı müsabakalarda alacağı puan ve puanlarla şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam ederek hak ettiği yer olan Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligine tekrar çıkarak şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmeye deva edecektir.

Bu galibiyetle puanını 13'e çıkarıp lider Tuzlaspor'un ardından averajla ikinci sıraya yerleşen Şanlıurfaspor önümüzdeki hafta Ankara temsilcisi BUGSAŞspor'a konuk olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.