Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1053+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

YİNE, YENİ, YENİDEN!

TFF 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden sarı yeşilli ekibimiz bu hafta milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra Pazar günü Gap Arena Stadyumunda konuk edeceği Yeni Malatya spor ile yeniden lige merhaba diyecek.Sezona iyi bir başlangıç yapan Şanlıurfaspor bu haftaki karşılaşma yada bir o kadar iddalı bir şekilde hazırlanıyor.Yeni Malatyaspor bu sezon başında yaptığı önemli transferler ile ligde üst sıralara oynamayı hedeflemişti, zaten şuanda ligde lider durumda ve ligin en kaliteli takımları arasında yer almakta.Şanlıurfaspor'da sahasında taraftarında desteği ile önemli galibiyetler alan bir takım, bu karşılaşmada her iki taraf açısından çok zor geçecek bir karşılaşma olacak.Gap Arena Stadyumun unda zemin problemi düzelmiş ve futbol oynamaya elverişli bir duruma gelmiş halde olması tabi ki ev sahibi olan sarı yeşilli ekip için avantajlı bir durum olmaktadır.Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada özellikle Şanlıurfaspor defans hattına çok iş düşüyor. Defans hattımızda oynayacak olan futbolcular hata yapmazlar ise Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan puan veya puanlar ile ayrılabilir.
Ekleme Tarihi: 13 Ekim 2016 - Perşembe

YİNE, YENİ, YENİDEN!

TFF 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden sarı yeşilli ekibimiz bu hafta milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra Pazar günü Gap Arena Stadyumunda konuk edeceği Yeni Malatya spor ile yeniden lige merhaba diyecek.
Sezona iyi bir başlangıç yapan Şanlıurfaspor bu haftaki karşılaşma yada bir o kadar iddalı bir şekilde hazırlanıyor.
Yeni Malatyaspor bu sezon başında yaptığı önemli transferler ile ligde üst sıralara oynamayı hedeflemişti, zaten şuanda ligde lider durumda ve ligin en kaliteli takımları arasında yer almakta.
Şanlıurfaspor'da sahasında taraftarında desteği ile önemli galibiyetler alan bir takım, bu karşılaşmada her iki taraf açısından çok zor geçecek bir karşılaşma olacak.
Gap Arena Stadyumun unda zemin problemi düzelmiş ve futbol oynamaya elverişli bir duruma gelmiş halde olması tabi ki ev sahibi olan sarı yeşilli ekip için avantajlı bir durum olmaktadır.
Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada özellikle Şanlıurfaspor defans hattına çok iş düşüyor.
Defans hattımızda oynayacak olan futbolcular hata yapmazlar ise Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan puan veya puanlar ile ayrılabilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.