Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1496+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Yine kaçırdık!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalar sonra deplasmanda galibiyet ile tanıştı.Sarı yeşilli temsilcimiz PTT 1. ligin zayıf rakiplerinden birisi olan Orduspor karşısında çok rahat bir oyun sahaya yansıttı. Genelde genç oyunculardan kurulu olan mor melekşeler haftalardır aldığı kötü sonuçlara ve farklı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekleyerek ligin son sırasına demir atmış oldu.Şanlıurfaspor rakip Orduspor karşısında tecrübesi ve oynadığı futbol ile sarı yeşilli takıma büyük faydası olan Ekrem Dağ bu karşılaşmada da oynadığı futbol ile taraftarların gönlünü feth etti.Ekrem Dağ'ın yanı sıra Abdulkadir Özgen, Rodrigo Tello, Serdar Eylik ve karşılaşmanın son bölümlerinde oyuna dahil olan Eldin Adilovic oynadıkları futbolla Osman Özköylü yönetiminde yeniden doğmuş gibi oldular.Zaten Cumartesi günü oynanan bu karşılaşmadan önce futbol otoriteleri sarı yeşilli temsilcimizi favori olarak görmelerine rağmen, genç Orduspor'un da Antalyaspor'a yaşattığı mağlubiyetten sonra akıllarda acaba Şanlıurfaspor'da böyle bir sürpriz sonuç alır mı diye geçmedi desek yalan olur. Ama sarı yeşilli oyuncular işi sıkı tutarak bu olasılığa yer vermediler.Yalnız Şanlıurfasporlu futbolculara ve teknik heyete bir sitemin olacak, neredeyse PTT 1. ligin 3'te ikisi tamamlandı ama sarı yeşilli takımda penaltı kullanacak bir isim hala netleşemedi eğer Cumartesi günkü karşılaşmada rakip Orduspor değil de ligin daha güçlü bir takımı karşısında oynamış olsa idik ve karşılaşma 0-0 devam ediyorken penaltı vuruşundan faydalanamamış olsa idik inanın sonuç farklı olabilirdi.Bence teknik direktörümüz Osman Özköylü takımın penaltıcısı konusunda yapacağı çalışmalardan sonra net iki isim belirlemeli, belki bu kalecilerimizden biriside olabilir geçmişte Şanlıurfaspor'da da bunun örneği var Metin Aktaş Urfaspor kalesini korurken takımında penaltıcısı idi, bu soruna bir an önce bir çare bulunması lazım yoksa 0-0 iken penaltıyı atamasak rakip takım daha moral bularak üstümüze gelir ve kaçan bir penaltıdan sonra bu kadar rahat maçı kazanamayız.PTT 1. ligde 13.03.2015 Cuma günü Gap Arena Stadyumunda saat 19:00'da Şanlıurfaspor -Gaziantep B.Ş. Bld.spor'u konuk edecek bu karşılaşmada da sarı yeşilli taraftarların Gap Arena stadyumunu doldurarak takıma desteğe davet ediyorum.
Ekleme Tarihi: 09 Mart 2015 - Pazartesi

Yine kaçırdık!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalar sonra deplasmanda galibiyet ile tanıştı.
Sarı yeşilli temsilcimiz PTT 1. ligin zayıf rakiplerinden birisi olan Orduspor karşısında çok rahat bir oyun sahaya yansıttı.
Genelde genç oyunculardan kurulu olan mor melekşeler haftalardır aldığı kötü sonuçlara ve farklı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekleyerek ligin son sırasına demir atmış oldu.
Şanlıurfaspor rakip Orduspor karşısında tecrübesi ve oynadığı futbol ile sarı yeşilli takıma büyük faydası olan Ekrem Dağ bu karşılaşmada da oynadığı futbol ile taraftarların gönlünü feth etti.
Ekrem Dağ'ın yanı sıra Abdulkadir Özgen, Rodrigo Tello, Serdar Eylik ve karşılaşmanın son bölümlerinde oyuna dahil olan Eldin Adilovic oynadıkları futbolla Osman Özköylü yönetiminde yeniden doğmuş gibi oldular.
Zaten Cumartesi günü oynanan bu karşılaşmadan önce futbol otoriteleri sarı yeşilli temsilcimizi favori olarak görmelerine rağmen, genç Orduspor'un da Antalyaspor'a yaşattığı mağlubiyetten sonra akıllarda acaba Şanlıurfaspor'da böyle bir sürpriz sonuç alır mı diye geçmedi desek yalan olur.
Ama sarı yeşilli oyuncular işi sıkı tutarak bu olasılığa yer vermediler.
Yalnız Şanlıurfasporlu futbolculara ve teknik heyete bir sitemin olacak, neredeyse PTT 1. ligin 3'te ikisi tamamlandı ama sarı yeşilli takımda penaltı kullanacak bir isim hala netleşemedi eğer Cumartesi günkü karşılaşmada rakip Orduspor değil de ligin daha güçlü bir takımı karşısında oynamış olsa idik ve karşılaşma 0-0 devam ediyorken penaltı vuruşundan faydalanamamış olsa idik inanın sonuç farklı olabilirdi.
Bence teknik direktörümüz Osman Özköylü takımın penaltıcısı konusunda yapacağı çalışmalardan sonra net iki isim belirlemeli, belki bu kalecilerimizden biriside olabilir geçmişte Şanlıurfaspor'da da bunun örneği var Metin Aktaş Urfaspor kalesini korurken takımında penaltıcısı idi, bu soruna bir an önce bir çare bulunması lazım yoksa 0-0 iken penaltıyı atamasak rakip takım daha moral bularak üstümüze gelir ve kaçan bir penaltıdan sonra bu kadar rahat maçı kazanamayız.
PTT 1. ligde 13.03.2015 Cuma günü Gap Arena Stadyumunda saat 19:00'da Şanlıurfaspor -Gaziantep B.Ş. Bld.spor'u konuk edecek bu karşılaşmada da sarı yeşilli taraftarların Gap Arena stadyumunu doldurarak takıma desteğe davet ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.