Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1134+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

YENİ SEZON

PTT 1. Ligde yeni sezonun başlamasına 50 güne yakın bir zaman kadı. İnşallah bu yeni sezon takımımız Şanlıurfaspor açısında hayırlı ve şanslı geçecek bir sezon olur. Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan kongrede Şanlıurfaspor eski başkan Fethi Şimşek'den sonra yeni oluşacak olan yönetim kurulu ve başkan ile yola devam edecek.Yeni sezon öncesinde gelecek olan yönetim kurulunu ve başkanı zor bir çalışma temposu bekliyor olacak.Öncelikle kulübün 38 milyon borcu nedeniyle taraftarlar bu sezon isimli ve kariyerli futbolcuların transferini beklerlerse hataya düşmüş olurlar. Bu kadar borç varken ancak genç ve yetenekli futbolcular ile sözleşmeler imzalanır. Bence zaten asıl önemli olan da budur, bizim gibi genç nüfus bakımından Türkiye'de ilk sıralarda yer alan bir ilden çok yetenekli genç futbolcular çıkabileceği ümidindeyim.Yeter ki bu genç futbolcuları izleyip olumlu rapor verebilecek futboldan anlayan başarılı teknik adamlar (hoca)lar ile bu işi organize edebilelim.Eğer İzmir ekipleri Altınordu ve Bucaspor bu işi yapabiliyorsa biz neden yapmayalım.
Ekleme Tarihi: 23 Haziran 2016 - Perşembe

YENİ SEZON

PTT 1. Ligde yeni sezonun başlamasına 50 güne yakın bir zaman kadı. İnşallah bu yeni sezon takımımız Şanlıurfaspor açısında hayırlı ve şanslı geçecek bir sezon olur.
Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan kongrede Şanlıurfaspor eski başkan Fethi Şimşek'den sonra yeni oluşacak olan yönetim kurulu ve başkan ile yola devam edecek.
Yeni sezon öncesinde gelecek olan yönetim kurulunu ve başkanı zor bir çalışma temposu bekliyor olacak.
Öncelikle kulübün 38 milyon borcu nedeniyle taraftarlar bu sezon isimli ve kariyerli futbolcuların transferini beklerlerse hataya düşmüş olurlar.
Bu kadar borç varken ancak genç ve yetenekli futbolcular ile sözleşmeler imzalanır.
Bence zaten asıl önemli olan da budur, bizim gibi genç nüfus bakımından Türkiye'de ilk sıralarda yer alan bir ilden çok yetenekli genç futbolcular çıkabileceği ümidindeyim.
Yeter ki bu genç futbolcuları izleyip olumlu rapor verebilecek futboldan anlayan başarılı teknik adamlar (hoca)lar ile bu işi organize edebilelim.
Eğer İzmir ekipleri Altınordu ve Bucaspor bu işi yapabiliyorsa biz neden yapmayalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.