Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1560+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Yapılan transferler ve Urfaspor!

PTT 1. ligde Şanlıurfa'yı temsil eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da transferde hareketli saatler devam ediyor.Geçen seneki kadroda yer alan birçok oyuncu ile yollarını ayıran ve benim tahminin bundan sonrada ayırmaya devam edecek olan Şanlıurfaspor'da bu transfer anlayışı sizce ne kadar doğru?Her yıl guruba şampiyonluk parolası ile başlaya ve hemen, hemen her sene kadroda bulunan oyuncuların tamamına yakınını değiştiren ve yeni bir kadro kurarak lige başlayan sarı yeşilli ekip bu yılda aynı yolu izleyecek.Ama bu yılı geçen yıllardan ayıran özelliklerin başında yıldız ve tecrübeli oyuncular ile yollar ayrılıyor genç oyuncular ile sözleşme yapılma yoluna gidiliyor.Bu transfer politikası bence doğru ve yıllar önce yapılması gereken bir transfer politikası idi ama alt yapı çalışmaları olmadan bir sezon içinde kim ne kadar bu genç futbolcuları izledi taran ferleri gerçekleşti veya gerçekleşecek alt yapıdan verim almak o kadar kolay bir iş değil en az 5 yıl gibi bir süre verilip yatırım yapılması lazım öyle bir anda yapılacak olan bir iş değil bu işler.Geçen senenin başarılı olan ve tecrübeli oyunculardan Ekrem Dağ ve buna benzer birçok oyuncu ile sözleşme yapılmadı veya fesih edildi inşallah bunların yeri doldurulur yoksa bırakın bir üst lige çıkmayı Urfaspor'u karanlık günler bekliyor, diyebiliriz…
Ekleme Tarihi: 06 Temmuz 2015 - Pazartesi

Yapılan transferler ve Urfaspor!

PTT 1. ligde Şanlıurfa'yı temsil eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da transferde hareketli saatler devam ediyor.
Geçen seneki kadroda yer alan birçok oyuncu ile yollarını ayıran ve benim tahminin bundan sonrada ayırmaya devam edecek olan Şanlıurfaspor'da bu transfer anlayışı sizce ne kadar doğru?
Her yıl guruba şampiyonluk parolası ile başlaya ve hemen, hemen her sene kadroda bulunan oyuncuların tamamına yakınını değiştiren ve yeni bir kadro kurarak lige başlayan sarı yeşilli ekip bu yılda aynı yolu izleyecek.
Ama bu yılı geçen yıllardan ayıran özelliklerin başında yıldız ve tecrübeli oyuncular ile yollar ayrılıyor genç oyuncular ile sözleşme yapılma yoluna gidiliyor.
Bu transfer politikası bence doğru ve yıllar önce yapılması gereken bir transfer politikası idi ama alt yapı çalışmaları olmadan bir sezon içinde kim ne kadar bu genç futbolcuları izledi taran ferleri gerçekleşti veya gerçekleşecek alt yapıdan verim almak o kadar kolay bir iş değil en az 5 yıl gibi bir süre verilip yatırım yapılması lazım öyle bir anda yapılacak olan bir iş değil bu işler.
Geçen senenin başarılı olan ve tecrübeli oyunculardan Ekrem Dağ ve buna benzer birçok oyuncu ile sözleşme yapılmadı veya fesih edildi inşallah bunların yeri doldurulur yoksa bırakın bir üst lige çıkmayı Urfaspor'u karanlık günler bekliyor, diyebiliriz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.