Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1521+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

VERİLEN ARA BİZE YARAYACAK

PTT 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara en çok sarı yeşilli temsilcimize yarayacak.Ceylanlarda teknik direktör Engin Korukır ile yolların ayrılmasından sonra görevi devir alan teknik patron Hüseyin Dağ sarı yeşilli ekipte bulunan futbolcular ile verilen bu on beş günlük arada daha fazla çalışma fırsatı yakalamış olacak.Şanlıurfaspor'un ligin 7. haftasında sahasında oynadığı Denizlispor karşılaşmasından sonra futbolculara verilen üç günlük iznin ardından tesislerde önceki gün top başı yapan sarı yeşilli takımın oyuncularının moral ve motivasyonları yerinde idi.Ligde 8. haftada deplasmanda oynanacak olan 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına pür neşe içersinde devam eden futbolcular ile teknik direktör Hüseyin Dağ arasında çok güzel abi kardeş havası var.İnşallah bu yakaladığımız hava ile sarı yeşilli takımımız deplasmanda 1461 Trabzon'u da devirerek yakalamış olduğu bu galibiyet serisini devam ettirir.
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2015 - Cuma

VERİLEN ARA BİZE YARAYACAK

PTT 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara en çok sarı yeşilli temsilcimize yarayacak.
Ceylanlarda teknik direktör Engin Korukır ile yolların ayrılmasından sonra görevi devir alan teknik patron Hüseyin Dağ sarı yeşilli ekipte bulunan futbolcular ile verilen bu on beş günlük arada daha fazla çalışma fırsatı yakalamış olacak.
Şanlıurfaspor'un ligin 7. haftasında sahasında oynadığı Denizlispor karşılaşmasından sonra futbolculara verilen üç günlük iznin ardından tesislerde önceki gün top başı yapan sarı yeşilli takımın oyuncularının moral ve motivasyonları yerinde idi.
Ligde 8. haftada deplasmanda oynanacak olan 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına pür neşe içersinde devam eden futbolcular ile teknik direktör Hüseyin Dağ arasında çok güzel abi kardeş havası var.
İnşallah bu yakaladığımız hava ile sarı yeşilli takımımız deplasmanda 1461 Trabzon'u da devirerek yakalamış olduğu bu galibiyet serisini devam ettirir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.