Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1108+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

UYUM SORUNUNU AŞMAK LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin zayıf ekiplerinden olan Eskişehirspor karşısında karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren üstün bir oyun sahaya yansıtmak için tüm mücadelesini sahaya yansıttı. İlk dakikalardan itibaren rakip ceza sahası içerisinde etkili olmak için mücadele veren sarı yeşilli takımın futbolcuları çok fazla pozisyona girememiş olsa da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Özellikle rakip takım Eskişehirspor'un kalecisi genç olmasına rağmen tecrübeli kalecilere taş çıkarır vaziyette bir oyun sahaya yansıttı. Özellikle karşılaşmanın son dakikalarında ceza sahası dışından çekilen ve tam köşeye giden pozisyonu sakatlık babasına ceza sahası dışına çıkaran genç kaleci ayrıca tebrik etmek istiyorum. Şanlıurfaspor genç takımdan kurulu Eskişehirspor karşısında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkmış olsa da galibiyeti getiren golü bir türlü bulamadı. Özellikle ikinci yarıda Ankara Deminspor’da sahaya girmesi ile çift forvet ile sahada mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor karşılaşmanın 90 dakikası ve uzatma dakikalarına kadar gol pozisyonuna ve gol yollarında etkili olmak için tüm mücadeleyi sahaya yansıttı. Geçen hafta alınan galibiyetin ardından tüm taraftarlar ve spor kamuoyu bu hafta oynanacak olan Eskişehirspor karşılaşmasında her ne kadar 3 puan beklentisi içerisinde olmuş olsa da futbol böyle bir şey bunda beraberlik de var galibiyet de var yenilgide var. Bu tür puan kayıplarına alışık olmamız lazım çünkü tatlım yeni bir kurulan bir ekip yeni kurulan takımlar da özellikle ilk haftalarda takıma yeni katılan futbolcular nedeni ile uyum sorunu hat safhada yaşanıyor Şanlıurfaspor'da İnşallah bu sorunu en kısa süre içerisinde atlatır birlik beraberlik arkadaşlık içerisinde kurulan takım da bol gollü galibiyetler alır taraftarını ve sevenlerini mutlu eder.  
Ekleme Tarihi: 14 Eylül 2021 - Salı

UYUM SORUNUNU AŞMAK LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin zayıf ekiplerinden olan Eskişehirspor karşısında karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren üstün bir oyun sahaya yansıtmak için tüm mücadelesini sahaya yansıttı.

İlk dakikalardan itibaren rakip ceza sahası içerisinde etkili olmak için mücadele veren sarı yeşilli takımın futbolcuları çok fazla pozisyona girememiş olsa da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Özellikle rakip takım Eskişehirspor'un kalecisi genç olmasına rağmen tecrübeli kalecilere taş çıkarır vaziyette bir oyun sahaya yansıttı.

Özellikle karşılaşmanın son dakikalarında ceza sahası dışından çekilen ve tam köşeye giden pozisyonu sakatlık babasına ceza sahası dışına çıkaran genç kaleci ayrıca tebrik etmek istiyorum.

Şanlıurfaspor genç takımdan kurulu Eskişehirspor karşısında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkmış olsa da galibiyeti getiren golü bir türlü bulamadı.

Özellikle ikinci yarıda Ankara Deminspor’da sahaya girmesi ile çift forvet ile sahada mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor karşılaşmanın 90 dakikası ve uzatma dakikalarına kadar gol pozisyonuna ve gol yollarında etkili olmak için tüm mücadeleyi sahaya yansıttı.

Geçen hafta alınan galibiyetin ardından tüm taraftarlar ve spor kamuoyu bu hafta oynanacak olan Eskişehirspor karşılaşmasında her ne kadar 3 puan beklentisi içerisinde olmuş olsa da futbol böyle bir şey bunda beraberlik de var galibiyet de var yenilgide var.

Bu tür puan kayıplarına alışık olmamız lazım çünkü tatlım yeni bir kurulan bir ekip yeni kurulan takımlar da özellikle ilk haftalarda takıma yeni katılan futbolcular nedeni ile uyum sorunu hat safhada yaşanıyor Şanlıurfaspor'da İnşallah bu sorunu en kısa süre içerisinde atlatır birlik beraberlik arkadaşlık içerisinde kurulan takım da bol gollü galibiyetler alır taraftarını ve sevenlerini mutlu eder.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.