Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1965+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ÜST TURA ÇIKALIM

Şanlıurfaspor, Perşembe günü Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacağı Kırklarelispor maçını kazandığı takdirde kupada bir üst tura yükselmeyi garantilemiş olacak. Ziraat Türkiye kupası 5. Hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele edeceğimiz Kırklarelispor karşılaşması bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. Sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye kupasında ilk karşılaşmaya çıktığı zaman belkide bu gruptan çıkacağını düşünmüyordu. Ama işler umduğundan da güzel gidince bir aksilik olmadığı takdirde, Şanlıurfaspor bu gruptan çıkarak adını bir üst tura yükseltecek. 1’inci Lig’de play off mücadelesi veren Şanlıurfaspor son oynadığı karşılaşmadan derler çıkararak kupa karşılaşmasına çıkacağı düşüncesindeyim. Son oynanan Elazığspor karşılaşmasında forma giyemeyen yeni transferlerde büyük bir ihtimal ile Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacağımız Kırklarelispor maçında teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç tarafından forma verilecektir. Tabi Şanlıurfaspor için önemli olan TFF 1. Lig karşılaşmalarıdır. Ligde play off oynama şansı bulunan sarı yeşilli temsilcimiz yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı-yeşilli temsilcimiz, iç saha maçlarında deplasmanlara göre daha fazla puan topladı. Şanlıurfaspor GAP Arena Stadı’nda çıktığı 9 karşılaşmada, 5 galibiyet,2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.5 galibiyet ve 2 beraberlikle 17 puan toplayan Şanlıurfaspor, ligde 21 puanla 11 sırada yer aldı. Son 8 rakip saha maçında kalesinde 10 gol gören Şanlıurfaspor buna karşın sadece 1 gol atabildi. Sarı yeşilliler umarım bu deplasman fobisini de Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında yenerek deplasmanda Kırklarelispor maçını kazanarak taraftarını mutlu eder.
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2017 - Çarşamba

ÜST TURA ÇIKALIM

Şanlıurfaspor, Perşembe günü Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacağı Kırklarelispor maçını kazandığı takdirde kupada bir üst tura yükselmeyi garantilemiş olacak.

Ziraat Türkiye kupası 5. Hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele edeceğimiz Kırklarelispor karşılaşması bizim için çok önemli bir müsabaka olacak.

Sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye kupasında ilk karşılaşmaya çıktığı zaman belkide bu gruptan çıkacağını düşünmüyordu. Ama işler umduğundan da güzel gidince bir aksilik olmadığı takdirde, Şanlıurfaspor bu gruptan çıkarak adını bir üst tura yükseltecek.

1’inci Lig’de play off mücadelesi veren Şanlıurfaspor son oynadığı karşılaşmadan derler çıkararak kupa karşılaşmasına çıkacağı düşüncesindeyim.

Son oynanan Elazığspor karşılaşmasında forma giyemeyen yeni transferlerde büyük bir ihtimal ile Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacağımız Kırklarelispor maçında teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç tarafından forma verilecektir.

Tabi Şanlıurfaspor için önemli olan TFF 1. Lig karşılaşmalarıdır. Ligde play off oynama şansı bulunan sarı yeşilli temsilcimiz yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Sarı-yeşilli temsilcimiz, iç saha maçlarında deplasmanlara göre daha fazla puan topladı. Şanlıurfaspor GAP Arena Stadı’nda çıktığı 9 karşılaşmada, 5 galibiyet,2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.5 galibiyet ve 2 beraberlikle 17 puan toplayan Şanlıurfaspor, ligde 21 puanla 11 sırada yer aldı.

Son 8 rakip saha maçında kalesinde 10 gol gören Şanlıurfaspor buna karşın sadece 1 gol atabildi.

Sarı yeşilliler umarım bu deplasman fobisini de Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında yenerek deplasmanda Kırklarelispor maçını kazanarak taraftarını mutlu eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.