Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1919+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR’DA NE DEĞİŞTİ?

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalar sonra galibiyet ile tanışmanın mutluluğunu yaşıyor. Denizlispor karşılaşmasından sonra istifa eden teknik direktör Ünal Karaman’ın yerine gelen eski hocamız Kemal Kılıç takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet ile tanıştı. Yedi haftadır ligde galip gelemeyen sarı yeşilli ekibe ne oldu da Altınordu gibi fizik ve kondisyonu güçlü bir takım karşısında 3-0 gibi net bir skorla galip geldi. Yeni teknik direktörün elinde sihirli değnek olmadığına göre ters giden bir şeyler vardı herhâlde takımın içerisinde, takımda olup bitenleri bilmediğimiz için bununla ilgili bir yorumda yapmayacağım. Ama takıma, futbolculara ne oldu ise, artık bu yeni gelen teknik direktörün takımı iyi motive etmesi mi veya başka etkenler mi var bilemeyiz ama önemli olan iyi oyun sonrası alınan net galibiyet oldu. Ben hep yazdığım yazılarda galip gelemeyen 7 hafta boyunca, Şanlıurfaspor’un çok kötü bir mücadele sahaya yansıtmadığını takımda birkaç eksik yer olduğunu bu eksik mevkilere müdahale yapılınca bu takımın iyi yerlere geleceğini söylemiştim. Altınordu karşısında alınan galibiyet ve iyi oyun sonrası bu dediklerimde haklı çıktı. Artık önümüze bakmamız lazım, bu hafta Cumartesi günü deplasmanda zor bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz, İnşallah temennimiz Balıkesirspor karşısında galip gelmemiz ama en azından bir beraberlik ile de dönersek hiç fena olmaz.
Ekleme Tarihi: 09 Aralık 2016 - Cuma

URFASPOR’DA NE DEĞİŞTİ?

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalar sonra galibiyet ile tanışmanın mutluluğunu yaşıyor.

Denizlispor karşılaşmasından sonra istifa eden teknik direktör Ünal Karaman’ın yerine gelen eski hocamız Kemal Kılıç takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet ile tanıştı.

Yedi haftadır ligde galip gelemeyen sarı yeşilli ekibe ne oldu da Altınordu gibi fizik ve kondisyonu güçlü bir takım karşısında 3-0 gibi net bir skorla galip geldi.

Yeni teknik direktörün elinde sihirli değnek olmadığına göre ters giden bir şeyler vardı herhâlde takımın içerisinde, takımda olup bitenleri bilmediğimiz için bununla ilgili bir yorumda yapmayacağım.

Ama takıma, futbolculara ne oldu ise, artık bu yeni gelen teknik direktörün takımı iyi motive etmesi mi veya başka etkenler mi var bilemeyiz ama önemli olan iyi oyun sonrası alınan net galibiyet oldu.

Ben hep yazdığım yazılarda galip gelemeyen 7 hafta boyunca, Şanlıurfaspor’un çok kötü bir mücadele sahaya yansıtmadığını takımda birkaç eksik yer olduğunu bu eksik mevkilere müdahale yapılınca bu takımın iyi yerlere geleceğini söylemiştim.

Altınordu karşısında alınan galibiyet ve iyi oyun sonrası bu dediklerimde haklı çıktı.

Artık önümüze bakmamız lazım, bu hafta Cumartesi günü deplasmanda zor bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz, İnşallah temennimiz Balıkesirspor karşısında galip gelmemiz ama en azından bir beraberlik ile de dönersek hiç fena olmaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.