Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1299+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR'DA KAZANMA ARZUSU VARDI

PTT 1. lig 20. hafta son karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda yine bir İzmir temsilcisi Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Önceki haftada yine GAP Arena Stadyumu'nda bir İzmir temsilcisi Karşıyakaspor karşısında son dakikalarda bulduğu penaltı golü ile galip gelmesini bilmişti.Bu hafta Manisa'da oynanan karşılaşmada son dakikalarda yine Edinho ayağından bulduğu penaltı golüyle beraberliği kurtardı.Şanlıurfaspor'un Portekizli oyuncusunun ayağından bulduğu gollerle puan almaya devam ediyor.Şanlıurfaspor karşılaşmanın büyük bir bölümünde üstün olan taraftı özellikle Göztepespor bulduğu gole kadar Şanlıurfaspor neredeyse karşılaşmayı tek kale oynamaktaydı.İlk yarıda oynadığı oyunla ben buraya puan ve puanlar almaya geldim dedi Urfaspor… Temsilcimizde maçı kazanma arzusu istek arzu her şey vardı…Bunun aksine Göztepe tarafına baktığımızda, ne maçı kazanma arzusu, ne dinamizim, nede gol bulma yollarındaki etkili pasları sahaya yansıtamadılar.Göztepespor'un geçen hafta Adanaspor karşısında oynadığı karşılaşmayı de izledim o karşılaşmada Göztepe gol yollarında aktif olan taraftı ama Şanlıurfaspor karşısında Göztepe gol yollarında etkili olamadı.Şanlıurfaspor'da karşılaşmada o kadar etkili gol pozisyonlarına giremedi.İlk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendirmiş olsaydı sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmış olacaktı.Karşılaşmanın tamamına bakacak olursak, oynamak ve oynatmak isteyen bir Şanlıurfaspor vardı.Şanlıurfaspor'un bireysel olarak iyi ayaklarının olduğunu defalarca belirtmiştik…Son iki haftada alınan galibiyet ve bu hafta alınan beraberlik bu özel futbolcuların kişisel girişimleri sonucu oldu.Sarı Yeşilli temsilcimizin bir diğer takdir edilmesi gereken hususu ise birinci dakikadan, doksanıncı dakikaya kadar oyun disiplininden kopmadan kazanma arzusu ve mağlubiyeti kabullenmeyen bir düşünceyle sahada mücadele etmesidir.Bu kadro, bu oyunu sahaya yansıtmaya devam ederse, Ben inanıyorum ki Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada kendi sahamızda Samsunspor karşısında 3 puanı kazanarak üst sıralara yükselme yönünde önemli bir adım atmış olacağız.Taraftarımıza bu hafta oynanacak olan karşılaşmada çok büyük görev düşüyor. Buradan Şanlı taraftara da seslenmek istiyorum, Pazar günü saat 13: 30 da oynanacak olan Samsun Spor karşılaşmasında sarı yeşilli temsilcimizi yalnız bırakmayarak stattaki yerlerini almalarını ve takımı 90 dakika boyunca susmadan desteklemelerini bekliyorum.
Ekleme Tarihi: 11 Şubat 2016 - Perşembe

URFASPOR'DA KAZANMA ARZUSU VARDI

PTT 1. lig 20. hafta son karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda yine bir İzmir temsilcisi Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Önceki haftada yine GAP Arena Stadyumu'nda bir İzmir temsilcisi Karşıyakaspor karşısında son dakikalarda bulduğu penaltı golü ile galip gelmesini bilmişti.
Bu hafta Manisa'da oynanan karşılaşmada son dakikalarda yine Edinho ayağından bulduğu penaltı golüyle beraberliği kurtardı.
Şanlıurfaspor'un Portekizli oyuncusunun ayağından bulduğu gollerle puan almaya devam ediyor.
Şanlıurfaspor karşılaşmanın büyük bir bölümünde üstün olan taraftı özellikle Göztepespor bulduğu gole kadar Şanlıurfaspor neredeyse karşılaşmayı tek kale oynamaktaydı.
İlk yarıda oynadığı oyunla ben buraya puan ve puanlar almaya geldim dedi Urfaspor…
Temsilcimizde maçı kazanma arzusu istek arzu her şey vardı…
Bunun aksine Göztepe tarafına baktığımızda, ne maçı kazanma arzusu, ne dinamizim, nede gol bulma yollarındaki etkili pasları sahaya yansıtamadılar.
Göztepespor'un geçen hafta Adanaspor karşısında oynadığı karşılaşmayı de izledim o karşılaşmada Göztepe gol yollarında aktif olan taraftı ama Şanlıurfaspor karşısında Göztepe gol yollarında etkili olamadı.
Şanlıurfaspor'da karşılaşmada o kadar etkili gol pozisyonlarına giremedi.
İlk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendirmiş olsaydı sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmış olacaktı.
Karşılaşmanın tamamına bakacak olursak, oynamak ve oynatmak isteyen bir Şanlıurfaspor vardı.
Şanlıurfaspor'un bireysel olarak iyi ayaklarının olduğunu defalarca belirtmiştik…
Son iki haftada alınan galibiyet ve bu hafta alınan beraberlik bu özel futbolcuların kişisel girişimleri sonucu oldu.
Sarı Yeşilli temsilcimizin bir diğer takdir edilmesi gereken hususu ise birinci dakikadan, doksanıncı dakikaya kadar oyun disiplininden kopmadan kazanma arzusu ve mağlubiyeti kabullenmeyen bir düşünceyle sahada mücadele etmesidir.
Bu kadro, bu oyunu sahaya yansıtmaya devam ederse, Ben inanıyorum ki Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada kendi sahamızda Samsunspor karşısında 3 puanı kazanarak üst sıralara yükselme yönünde önemli bir adım atmış olacağız.
Taraftarımıza bu hafta oynanacak olan karşılaşmada çok büyük görev düşüyor.
Buradan Şanlı taraftara da seslenmek istiyorum, Pazar günü saat 13: 30 da oynanacak olan Samsun Spor karşılaşmasında sarı yeşilli temsilcimizi yalnız bırakmayarak stattaki yerlerini almalarını ve takımı 90 dakika boyunca susmadan desteklemelerini bekliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.