Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR’DA İŞLER YOLUNDA GİDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor ligin 24. haftasında 11 Nisan Stadyumu’nda rakip Kırklareli spor farklı mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir Engele daha açmış oldu. Temsilcimiz Şanlıurfa spor için bu hafta oynanan Kırklareli Spor karşılaşması çok önemli bir karşılaşma ile Zira rakiplerimizden Gümüşhanespor bu hafta oynadığı karşılaşmada beraberlik ile ayrılmasından sonra puan farkını biraz daha düşürmüş olduk. Karşılaşmanın başlama dediğinden itibaren temsilcimiz Şanlıurfa spor rakip Kalede etkili bir futbol ortaya koydu, karşılaşmanın ilk yarısının sonuna doğru Şanlıurfaspor'un önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Kala’nın vuruşu filelerle buluşmasından sonra Şanlıurfa spor soyunma odasına 1-0 önde gitmiş oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısına da yine hızlı başlayan taraf ev sahibi Şanlıurfaspor'da karşılaşmanın 52. dakikasında Mehmet Albayrak'ın ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşu sonucu bırakıp Kırklareli sporun fileleri ile bulaşması ile Şanlıurfa sporumuz 2-0 karşılaşmada üstünlüğü ele geçirmiş oldu. Karşılaşmada 20 olunca sonuç Şanlıurfa sporlu Futbolcularda biraz rahatlama oldu ceza sahası içerisinde rakibe fırsat vermeden oyunu rölanti futbol ile sürdüren Şanlıurfa spor muz karşılaşmanın uzatma dakikalarında 2. transfer döneminde Şanlıurfaspor'a kadrosuna katılan deneyimli isim Sercan Kaya'nın uzatma dakikalarında bulduğu gol ile 11 Nisan Stadı'nda ligin güçlü ekiplerinden Kırklareli spor 3-0 mağlup eden Şanlıurfa spor rakibin kaybettiği haftada önemli bir 3 puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha aşmış oldu. Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör Ahmet Taşyürek ile Şanlıurfa spor 11 Nisan Stadı'nda ilk defa taraftarının karşısına çıktı. Teknik direktör değişikliğinden sonra Futbolcularda daha bir kazanma hırsı baş göstermiş durumda Ahmet Taşyürek’in göreve gelmesinin ardından Şanlıurfa spor üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Temsilcimiz Şanlıurfa spor son hafta yaklaşırken yapacağı puan kayıplarıyla geri dönülmez bir yola girebilir. Bu yüzden son Bu son haftalarda özellikle 3 puan almak için futbolcular ellerinden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtmaları lazım. Tıpkı bugünkü oynanan karşılaşma gibi diğer karşılaşmalarda da aynı performansı sahaya vererek rakiplerini kendi yarı sahasında hapsederek atacağımız gollerle karşılaşmaları kazanmamız lazım. Bu haftalarda yapacağımız puan kayıpları dönüşü olmayan bir yola bizi sokabilir. Hak ettiğimiz birinci lige çıkmak için bu gruptan şampiyon olarak gelmemiz gerekiyor. Bunu yapacak bilgi birikim ve tekniğin bizde var. İnşallah taraftarın ve spor kamuoyunun da desteğiyle Şanlıurfa spor hakkettiği birinci lige bu sezon yükselerek taraftarına ve spor kamuoyunu mutlu eder.
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2018 - Salı

URFASPOR’DA İŞLER YOLUNDA GİDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor ligin 24. haftasında 11 Nisan Stadyumu’nda rakip Kırklareli spor farklı mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir Engele daha açmış oldu.

Temsilcimiz Şanlıurfa spor için bu hafta oynanan Kırklareli Spor karşılaşması çok önemli bir karşılaşma ile Zira rakiplerimizden Gümüşhanespor bu hafta oynadığı karşılaşmada beraberlik ile ayrılmasından sonra puan farkını biraz daha düşürmüş olduk.

Karşılaşmanın başlama dediğinden itibaren temsilcimiz Şanlıurfa spor rakip Kalede etkili bir futbol ortaya koydu, karşılaşmanın ilk yarısının sonuna doğru Şanlıurfaspor'un önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Kala’nın vuruşu filelerle buluşmasından sonra Şanlıurfa spor soyunma odasına 1-0 önde gitmiş oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da yine hızlı başlayan taraf ev sahibi Şanlıurfaspor'da karşılaşmanın 52. dakikasında Mehmet Albayrak'ın ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşu sonucu bırakıp Kırklareli sporun fileleri ile bulaşması ile Şanlıurfa sporumuz 2-0 karşılaşmada üstünlüğü ele geçirmiş oldu.

Karşılaşmada 20 olunca sonuç Şanlıurfa sporlu Futbolcularda biraz rahatlama oldu ceza sahası içerisinde rakibe fırsat vermeden oyunu rölanti futbol ile sürdüren Şanlıurfa spor muz karşılaşmanın uzatma dakikalarında 2. transfer döneminde Şanlıurfaspor'a kadrosuna katılan deneyimli isim Sercan Kaya'nın uzatma dakikalarında bulduğu gol ile 11 Nisan Stadı'nda ligin güçlü ekiplerinden Kırklareli spor 3-0 mağlup eden Şanlıurfa spor rakibin kaybettiği haftada önemli bir 3 puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha aşmış oldu.

Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör Ahmet Taşyürek ile Şanlıurfa spor 11 Nisan Stadı'nda ilk defa taraftarının karşısına çıktı.

Teknik direktör değişikliğinden sonra Futbolcularda daha bir kazanma hırsı baş göstermiş durumda Ahmet Taşyürek’in göreve gelmesinin ardından Şanlıurfa spor üst üste galibiyetler almaya devam ediyor.

Temsilcimiz Şanlıurfa spor son hafta yaklaşırken yapacağı puan kayıplarıyla geri dönülmez bir yola girebilir. Bu yüzden son Bu son haftalarda özellikle 3 puan almak için futbolcular ellerinden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtmaları lazım. Tıpkı bugünkü oynanan karşılaşma gibi diğer karşılaşmalarda da aynı performansı sahaya vererek rakiplerini kendi yarı sahasında hapsederek atacağımız gollerle karşılaşmaları kazanmamız lazım.

Bu haftalarda yapacağımız puan kayıpları dönüşü olmayan bir yola bizi sokabilir. Hak ettiğimiz birinci lige çıkmak için bu gruptan şampiyon olarak gelmemiz gerekiyor. Bunu yapacak bilgi birikim ve tekniğin bizde var.

İnşallah taraftarın ve spor kamuoyunun da desteğiyle Şanlıurfa spor hakkettiği birinci lige bu sezon yükselerek taraftarına ve spor kamuoyunu mutlu eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.