Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1476+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR YAŞAYACAKMI?

Şanlıurfaspor kayyum heyeti geçtiğimiz günlerde özel bir yerde düzenlediği basın toplantısına bende iştirak ettim. Atanan kayyum heyeti iyi niyetle bir şey yapmak çabası içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda basın ile yapılan toplantı çok verimli geçti. Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Şanlıurfa’da yayın yapan yerel TV lerde üst düzey yöneticiler ve spor programı yapımcıları düzenlenen toplantıya yoğun bir katılım gösterdiler. Öncelikle kayyum heyetinde yer alan eski Şanlıurfaspor kaptanlarından Nihat Çakır söz alarak kayyum heyeti adına açıklamalarda bulundu. Kendilerin görevinin Ocak ayının beşinde düzenlenecek olan kongreye giderek bu tarihe kadar sarı yeşilli kulüpte yapacakları çalışmaları ve kayyum heyetinin görevlerinin toplantıya katılan gazeteciler ile paylaştılar. Kayyum heyeti ve basın mensupları Şanlıurfaspor’un yaşaması ve yaşatılması için ellerinden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceklerinin kayyum heyetine bildirdiler ve daha fazlası maddi olarakta aldıkları aylıkları sarı yeşillli klube maddi destek olsun diye bağışlamak istediklerini heyete belirttiler. Yapılan toplantıda çıkan sonuç basın mensupları ile birlikte şehrin ileri gelenleri Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek Şanlıurfaspor’dan alacaklı olan başkan ve yöneticilerin alacakları konusunda şehrin mülki amiri olan Vali ve Başkan’dan destek istemek oldu. Hemen ertesi gün Şanlıurfaspor kayyum heyeti ve basın mensupları ilk olarak Vali Erin’i makamında ziyaret ettiler. Çok verimli geçen ziyarette Vali Erin bizzat telefonla eski Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’i arayarak alacaklarının sarı yeşilli klube hibe etmesini istedi. Vali Erin’in bu talebini olumlu bir şekilde karşılayan Başkan Yetim’de Şanlıurfaspor’dan alacağı eski para ile 5 trilyon yeni para ile 5 milyonu Şanlıurfaspor’a hibe ettiğini belirtti. Buraya kadar olanlar çok güzel gelişme ama Şanlıurfa’dan alacaklı olan sadece Emin Yetim değil. Diğer başkan ve yöneticiler ile de temas halinde olduklarını biliyorum. İnşallah diğer başkan ve yöneticilerde sarı yeşilli kulüpten alacaklarından vaz geçerler. Bunun yanında tabii futbolcu alacakları da var. Zaten en önemli konuların başında buda geliyor. Birçok futbolcu alacaklarını alamadıkları için Şanlıurfaspor’u şikayet etmişler. Bu alacaklı olan futbolcular ile de kayyum heyeti görüşmeler yapıyor. Bu kadar kısa zamanda ne kadar yol alabilirler bekleyip göreceğiz. İnşallah Şanlıurfaspor yaşar ve yaşatılır. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 27 Aralık 2019 - Cuma

URFASPOR YAŞAYACAKMI?

Şanlıurfaspor kayyum heyeti geçtiğimiz günlerde özel bir yerde düzenlediği basın toplantısına bende iştirak ettim. Atanan kayyum heyeti iyi niyetle bir şey yapmak çabası içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda basın ile yapılan toplantı çok verimli geçti.

Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Şanlıurfa’da yayın yapan yerel TV lerde üst düzey yöneticiler ve spor programı yapımcıları düzenlenen toplantıya yoğun bir katılım gösterdiler. Öncelikle kayyum heyetinde yer alan eski Şanlıurfaspor kaptanlarından Nihat Çakır söz alarak kayyum heyeti adına açıklamalarda bulundu.

Kendilerin görevinin Ocak ayının beşinde düzenlenecek olan kongreye giderek bu tarihe kadar sarı yeşilli kulüpte yapacakları çalışmaları ve kayyum heyetinin görevlerinin toplantıya katılan gazeteciler ile paylaştılar.

Kayyum heyeti ve basın mensupları Şanlıurfaspor’un yaşaması ve yaşatılması için ellerinden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceklerinin kayyum heyetine bildirdiler ve daha fazlası maddi olarakta aldıkları aylıkları sarı yeşillli klube maddi destek olsun diye bağışlamak istediklerini heyete belirttiler.

Yapılan toplantıda çıkan sonuç basın mensupları ile birlikte şehrin ileri gelenleri Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek Şanlıurfaspor’dan alacaklı olan başkan ve yöneticilerin alacakları konusunda şehrin mülki amiri olan Vali ve Başkan’dan destek istemek oldu.

Hemen ertesi gün Şanlıurfaspor kayyum heyeti ve basın mensupları ilk olarak Vali Erin’i makamında ziyaret ettiler. Çok verimli geçen ziyarette Vali Erin bizzat telefonla eski Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’i arayarak alacaklarının sarı yeşilli klube hibe etmesini istedi. Vali Erin’in bu talebini olumlu bir şekilde karşılayan Başkan Yetim’de Şanlıurfaspor’dan alacağı eski para ile 5 trilyon yeni para ile 5 milyonu Şanlıurfaspor’a hibe ettiğini belirtti.

Buraya kadar olanlar çok güzel gelişme ama Şanlıurfa’dan alacaklı olan sadece Emin Yetim değil. Diğer başkan ve yöneticiler ile de temas halinde olduklarını biliyorum. İnşallah diğer başkan ve yöneticilerde sarı yeşilli kulüpten alacaklarından vaz geçerler. Bunun yanında tabii futbolcu alacakları da var. Zaten en önemli konuların başında buda geliyor. Birçok futbolcu alacaklarını alamadıkları için Şanlıurfaspor’u şikayet etmişler. Bu alacaklı olan futbolcular ile de kayyum heyeti görüşmeler yapıyor. Bu kadar kısa zamanda ne kadar yol alabilirler bekleyip göreceğiz. İnşallah Şanlıurfaspor yaşar ve yaşatılır. Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.