Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1785+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR KÖTÜ GİDİŞE DEVAM DEDİ

Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Bandırmaspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetin yankıları sürerken, dün oynanan PTT 1. lig karşılaşmasında deplasmanda Adana Demir Spor'a 2-0 yenilen sarı yeşilli temsilcimiz kötü gidişatını ligin son karşılaşmasında da sürdürdü.Bandırmaspor karşısında oynanan son derece kötü futbol ve alınan farklı mağlubiyetten sonra lig karşılaşmasında da puanları kaybetmeye devam ediyor.Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir, diye güzel bir atasözü var. Aynen bu ata sözünde olduğu gibi Şanlıurfasporlu futbolcularda ligin ilk karşılaşmasından bu yana istikrarsız futbolunu ilk devrenin son karşılaşmasına kadar sürdürdü.Bir taraftar olarak üzülüyorsunuz, Şanlıurfaspor'u her zaman zirvede görmek istiyorsunuz ama işte, evdeki hesapta daima çarşıya uymuyor.Hiç kimse kusura da bakmasın bunun hoca ile hiçbir alakası yok. Böyle futbol oynayan bu futbolcuların başına dünyanın bir numaralı teknik direktörünü de getirseniz yine çok bir şey değişmez. Zaten sezon başından bu yana üçüncü teknik adamla çalışıyoruz.İlk devrenin sonunda bazı karşılaşmalar hariç, özelliklede kupa karşılaşmasında Bandırmaspor karşısında, bu kadar isteksiz davranan, oynayan futbolcuların ya yaptıkları mesleğe saygısı yoktur veya bu işi sevmiyordur, yada çalıştığı yerden talep ettiği istediği ücreti alamıyordur, yada yaptığı işten ve bulunduğu şehirden mutsuzdur ama sorun ne olursa olsun sonuçta bu oyuncular biz profesyoneliz demiyorlar mı o zaman sahaya çıktığında bunları bir kenara bırakıp, yaptıkları işi en iyi şekilde yaparak aldıkları paraları hak ve helal ettirmelidirler.Şanlıurfaspor takımı aldığı sonuçlarla ilk devreyi ligde ve kupada istemediği noktalarda bitirdi, İnşallah devre arasında yapılacak olan transferler sonrası takıma ilk 11'de direk oynayabilecek güçte ve yetenekte futbolcular alınırda ikinci devrede hak ettiğimiz noktaya ulaşma açısından puanlar toplanır. Yoksa sezon başından bu yana yazıyoruz, bu sezon bizi kötü günler bekliyor diye, inşallah yapılacak olan transferler ile ikinci devrede toparlanırız.
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2015 - Pazartesi

URFASPOR KÖTÜ GİDİŞE DEVAM DEDİ


Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Bandırmaspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetin yankıları sürerken, dün oynanan PTT 1. lig karşılaşmasında deplasmanda Adana Demir Spor'a 2-0 yenilen sarı yeşilli temsilcimiz kötü gidişatını ligin son karşılaşmasında da sürdürdü.
Bandırmaspor karşısında oynanan son derece kötü futbol ve alınan farklı mağlubiyetten sonra lig karşılaşmasında da puanları kaybetmeye devam ediyor.
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir, diye güzel bir atasözü var. Aynen bu ata sözünde olduğu gibi Şanlıurfasporlu futbolcularda ligin ilk karşılaşmasından bu yana istikrarsız futbolunu ilk devrenin son karşılaşmasına kadar sürdürdü.
Bir taraftar olarak üzülüyorsunuz, Şanlıurfaspor'u her zaman zirvede görmek istiyorsunuz ama işte, evdeki hesapta daima çarşıya uymuyor.
Hiç kimse kusura da bakmasın bunun hoca ile hiçbir alakası yok. Böyle futbol oynayan bu futbolcuların başına dünyanın bir numaralı teknik direktörünü de getirseniz yine çok bir şey değişmez.
Zaten sezon başından bu yana üçüncü teknik adamla çalışıyoruz.
İlk devrenin sonunda bazı karşılaşmalar hariç, özelliklede kupa karşılaşmasında Bandırmaspor karşısında, bu kadar isteksiz davranan, oynayan futbolcuların ya yaptıkları mesleğe saygısı yoktur veya bu işi sevmiyordur, yada çalıştığı yerden talep ettiği istediği ücreti alamıyordur, yada yaptığı işten ve bulunduğu şehirden mutsuzdur ama sorun ne olursa olsun sonuçta bu oyuncular biz profesyoneliz demiyorlar mı o zaman sahaya çıktığında bunları bir kenara bırakıp, yaptıkları işi en iyi şekilde yaparak aldıkları paraları hak ve helal ettirmelidirler.
Şanlıurfaspor takımı aldığı sonuçlarla ilk devreyi ligde ve kupada istemediği noktalarda bitirdi, İnşallah devre arasında yapılacak olan transferler sonrası takıma ilk 11'de direk oynayabilecek güçte ve yetenekte futbolcular alınırda ikinci devrede hak ettiğimiz noktaya ulaşma açısından puanlar toplanır. Yoksa sezon başından bu yana yazıyoruz, bu sezon bizi kötü günler bekliyor diye, inşallah yapılacak olan transferler ile ikinci devrede toparlanırız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.