Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR KONGREYE GİDİYOR

PTT 1. Ligin bitmesinin ardından Şanlıurfaspor yönetim kurulu yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Ligin bitmesinden sonra 12 Haziran'da kongre kararı alan sarı yeşilli yönetim kurulu önümüzdeki sezon güçlü bir yönetim kurulu ile yeni sezona başlamak istiyor.Yapılacak olan kongrede mevcut başkan yine büyük ölçüde aday olacak gibi görünüyor. Güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarına devam eden başkan önümüzdeki sezon içinde çalışmalara kongreden sonra başlayacak.Mevcut teknik direktör Erhan Altın ile yeni sezonda büyük ölçüde anlaşılamayacak gibi iddialar kamuoyunda dolaşmaya başladı.Şanlıurfaspor'da bu sezon kiralık olarak forma giyen futbolcular tamamı şehri terk etti. Ama yeni sezonda bu futbolcuların birkaç tanesi daha sarı yeşilli formayı giyecek gibi görünüyor.İnşallah geçen sezon yapılan yanlışlar yeni sezonda yine yapılmaz. En azından her sezon öncesi taraftara şampiyonluk vaadi verilmezse en azından kamuoyu bir beklenti içinde olmaz.Genç ve başarıya aç yetenekli futbolcular ile yeni sezon öncesi anlaşma sağlanırsa en azından sarı yeşilli takımın geleceği garanti altına alınmış olur.
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2016 - Cuma

URFASPOR KONGREYE GİDİYOR

PTT 1. Ligin bitmesinin ardından Şanlıurfaspor yönetim kurulu yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Ligin bitmesinden sonra 12 Haziran'da kongre kararı alan sarı yeşilli yönetim kurulu önümüzdeki sezon güçlü bir yönetim kurulu ile yeni sezona başlamak istiyor.
Yapılacak olan kongrede mevcut başkan yine büyük ölçüde aday olacak gibi görünüyor.
Güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarına devam eden başkan önümüzdeki sezon içinde çalışmalara kongreden sonra başlayacak.
Mevcut teknik direktör Erhan Altın ile yeni sezonda büyük ölçüde anlaşılamayacak gibi iddialar kamuoyunda dolaşmaya başladı.
Şanlıurfaspor'da bu sezon kiralık olarak forma giyen futbolcular tamamı şehri terk etti. Ama yeni sezonda bu futbolcuların birkaç tanesi daha sarı yeşilli formayı giyecek gibi görünüyor.
İnşallah geçen sezon yapılan yanlışlar yeni sezonda yine yapılmaz.
En azından her sezon öncesi taraftara şampiyonluk vaadi verilmezse en azından kamuoyu bir beklenti içinde olmaz.
Genç ve başarıya aç yetenekli futbolcular ile yeni sezon öncesi anlaşma sağlanırsa en azından sarı yeşilli takımın geleceği garanti altına alınmış olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.