Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1665+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Urfaspor kolej takımı havasında

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un Gap Vadisinde bulunan tesislerine dün bir ziyaret gerçekleştirdim. Akşam saat 20:00’de yapılan antreman öncesi kulüp müdürü meslektaşım güzel insan Mustafa Musri ile tesisleri gezme imkanı buldum ve tesisler hakkında kendisinden bilgi aldım. Öncelikle böyle bir tesisi Şanlıurfaspor’a kazandıranlardan kimin emeği geçmiş ise en ufaktan en büyüğe kadar Allah razı olsun. Bu son derece güzel tesislerde sarı yeşilli takımımızın yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı bir gurup taraftar, Şanlıurfaspor yöneticileri, kulüp çalışanları ve sarı yeşilli takımın sportif direktörü Zafer Tüzün ile birlikte takip ettik. Şanlıurfaspor’lu futbolcular antremanın başından sonuna kadar son derece motive, çalışmaya istekli, teknik direktör Engin Korukır’ın her dediğini harfiyen yerine getirmeye çalışan ve neşeli bir idman gerçekleştirdiler. Takıma yeni dahil olan futbolcularında uyum sorunu kalmamış takıma, teknik heyete ve arkadaşları ile kaynaşmış durumdalar. Yani sözün özü, Şanlıurfaspor tam bir kolej takımı edasında idi. Antreman sonrası yaptığım repörtajlarda sarı yeşilli takımın teknik direktör Engin Korukır, kaptan Ekrem Dağ ve futbolcular Pazar günü Samsun’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Samsunspor’dan puan veya puanlar alacaklarına inanmış durumda çalışmalarına son derece profesyonelce devam ediyorlar. İnşallah bir şanssızlık, aksilik ve ters giden bir şey olmaz ise Şanlıurfaspor ligin 4. hafta karşılaşmasında Samsunspor maçında şampiyonluk yolunda şanlı taraftara üç puan hediye ederler.  
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2015 - Perşembe

Urfaspor kolej takımı havasında

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un Gap Vadisinde bulunan tesislerine dün bir ziyaret gerçekleştirdim.

Akşam saat 20:00’de yapılan antreman öncesi kulüp müdürü meslektaşım güzel insan Mustafa Musri ile tesisleri gezme imkanı buldum ve tesisler hakkında kendisinden bilgi aldım.

Öncelikle böyle bir tesisi Şanlıurfaspor’a kazandıranlardan kimin emeği geçmiş ise en ufaktan en büyüğe kadar Allah razı olsun.

Bu son derece güzel tesislerde sarı yeşilli takımımızın yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı bir gurup taraftar, Şanlıurfaspor yöneticileri, kulüp çalışanları ve sarı yeşilli takımın sportif direktörü Zafer Tüzün ile birlikte takip ettik.

Şanlıurfaspor’lu futbolcular antremanın başından sonuna kadar son derece motive, çalışmaya istekli, teknik direktör Engin Korukır’ın her dediğini harfiyen yerine getirmeye çalışan ve neşeli bir idman gerçekleştirdiler.

Takıma yeni dahil olan futbolcularında uyum sorunu kalmamış takıma, teknik heyete ve arkadaşları ile kaynaşmış durumdalar.

Yani sözün özü, Şanlıurfaspor tam bir kolej takımı edasında idi.

Antreman sonrası yaptığım repörtajlarda sarı yeşilli takımın teknik direktör Engin Korukır, kaptan Ekrem Dağ ve futbolcular Pazar günü Samsun’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Samsunspor’dan puan veya puanlar alacaklarına inanmış durumda çalışmalarına son derece profesyonelce devam ediyorlar.

İnşallah bir şanssızlık, aksilik ve ters giden bir şey olmaz ise Şanlıurfaspor ligin 4. hafta karşılaşmasında Samsunspor maçında şampiyonluk yolunda şanlı taraftara üç puan hediye ederler.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.