Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR KENDİNİ BULDU

TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Şanlıurfaspor teknik direktör değişikliğinden sonra alınan galibiyetler ile kendini bulmaya başladı. Şanlıurfaspor 3 lig Maçında alınan 7 puan ve atılan 8 gol ile takıma özgüven taraftara yeni bir heyecan getirdi. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra göreve gelen teknik patron Kemal Kılıç Ziraat Türkiye Kupasında oynanan 2 maç ve atılan 7 gol çok daha farklı bir takım olgusunun oluşmaya başladı. Ligde ve Türkiye Kupasında alınan iyi sonuçlara rağmen rehavete kapılmadan bu güzel oyunu sürdürmemiz lazım. Özellikle lig karşılaşmasında 15. Haftada Gap Arena Stadyumunda oynadığımız Boluspor karşısındaki iyi futbol ve takımın mücadelesi taraftardan ve spor kamuoyundan tam not aldı. Bu iyi gidiş bu hafta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Hafta karşılaşmasında da devam edecek gibi görülüyor. Ankara’da oynayacak olmamıza rağmen sarı yeşilli temsilcimiz önceki haftalardaki oyununu sürdürmeye devam ederse Osmanlıspor gibi Avrupada başarıya koşan bir takımı kendi sahasında mağlup etmemiz içten bile değil. Artık kavgaları, sürtüşmeleri, polemikleri bir tarafa bırakmalıyız. Şanlıurfaspor’un geleceği için tüm Şanlıurfa olarak el ele vererek takımın önünü açalım ve destek olalım. Unutmayalım ki, Başka Şanlıurfaspor yok!  
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2016 - Çarşamba

URFASPOR KENDİNİ BULDU

TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Şanlıurfaspor teknik direktör değişikliğinden sonra alınan galibiyetler ile kendini bulmaya başladı.

Şanlıurfaspor 3 lig Maçında alınan 7 puan ve atılan 8 gol ile takıma özgüven taraftara yeni bir heyecan getirdi.

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra göreve gelen teknik patron Kemal Kılıç Ziraat Türkiye Kupasında oynanan 2 maç ve atılan 7 gol çok daha farklı bir takım olgusunun oluşmaya başladı.

Ligde ve Türkiye Kupasında alınan iyi sonuçlara rağmen rehavete kapılmadan bu güzel oyunu sürdürmemiz lazım.

Özellikle lig karşılaşmasında 15. Haftada Gap Arena Stadyumunda oynadığımız Boluspor karşısındaki iyi futbol ve takımın mücadelesi taraftardan ve spor kamuoyundan tam not aldı.

Bu iyi gidiş bu hafta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Hafta karşılaşmasında da devam edecek gibi görülüyor.

Ankara’da oynayacak olmamıza rağmen sarı yeşilli temsilcimiz önceki haftalardaki oyununu sürdürmeye devam ederse Osmanlıspor gibi Avrupada başarıya koşan bir takımı kendi sahasında mağlup etmemiz içten bile değil.

Artık kavgaları, sürtüşmeleri, polemikleri bir tarafa bırakmalıyız. Şanlıurfaspor’un geleceği için tüm Şanlıurfa olarak el ele vererek takımın önünü açalım ve destek olalım.

Unutmayalım ki, Başka Şanlıurfaspor yok!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.