Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR KAZANMAK ZORUNDA

PTT 1. ligde Şanlıurfa’yı temsil eden sarı yeşilli ekip geçen hafta kendi sahasında Gap Arena Stadyumunda konuk ettiği 1461 Trabzon karşısında iyi bir mücadele sahaya yansıtmasına rağmen karşılaşmanın hakeminin yönetiminden ve şanssızlığından dolayı sahasında kendisi gibi küme düşme potasında yer alan rakibi karşısında iki puan kaybederek büyük bir yara aldı. Özellikle karşılaşmanın 45. dakikasında orta sahada yaptığı gereksiz faul sonrası ikinci, sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılan Lokman’ın gereksiz hareketi olmasa beklide büyük bir ihtimalle sarı yeşilli ekip oradan 3 puanla ayrılmış olacaktı. Bu haftaki oynanacak olan karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan sarı yeşilli temsilcimiz zorda olsa bu karşılaşmadan puan veya puanlar çıkarması lazım. Balıkesispor geçen hafta yine küme düşme hattında yer alan Denizlispor karşısında sahasında 2-1 galip gelerek 3 puan almasını bildi. Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada özellikle sarı yeşilli takımın kalecisine büyük iş düşüyor. Geçen hafta 1461 Trabzon karşısında penaltı kurtarmasına rağmen kalesinde güven vermeyen performansı ile defansında rahat oynamasına engel oluyor. İnşallah buğun oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor Denizlispor deplasmanında olduğu gibi Balıkesirspor deplasmanından da 3 puan la döner ve düşme potasından birazda olsa uzaklaşmış oluruz.  
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2016 - Pazar

URFASPOR KAZANMAK ZORUNDA

PTT 1. ligde Şanlıurfa’yı temsil eden sarı yeşilli ekip geçen hafta kendi sahasında Gap Arena Stadyumunda konuk ettiği 1461 Trabzon karşısında iyi bir mücadele sahaya yansıtmasına rağmen karşılaşmanın hakeminin yönetiminden ve şanssızlığından dolayı sahasında kendisi gibi küme düşme potasında yer alan rakibi karşısında iki puan kaybederek büyük bir yara aldı.

Özellikle karşılaşmanın 45. dakikasında orta sahada yaptığı gereksiz faul sonrası ikinci, sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılan Lokman’ın gereksiz hareketi olmasa beklide büyük bir ihtimalle sarı yeşilli ekip oradan 3 puanla ayrılmış olacaktı.

Bu haftaki oynanacak olan karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan sarı yeşilli temsilcimiz zorda olsa bu karşılaşmadan puan veya puanlar çıkarması lazım.

Balıkesispor geçen hafta yine küme düşme hattında yer alan Denizlispor karşısında sahasında 2-1 galip gelerek 3 puan almasını bildi.

Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada özellikle sarı yeşilli takımın kalecisine büyük iş düşüyor. Geçen hafta 1461 Trabzon karşısında penaltı kurtarmasına rağmen kalesinde güven vermeyen performansı ile defansında rahat oynamasına engel oluyor.

İnşallah buğun oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor Denizlispor deplasmanında olduğu gibi Balıkesirspor deplasmanından da 3 puan la döner ve düşme potasından birazda olsa uzaklaşmış oluruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.