Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1535+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Urfaspor GÖZ’e geldi

PTT 1 Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, Göztepe karşısında 1-1 berabere kaldı. PTT 1. ligin 3. haftası oynanırken Şanlıurfaspor ligde ilk golünü Toni Silva’nın kafa vuruşu ile atmış oldu. Her iki takımda kontrollü bir oyun sistemi ile karşılaşmaya başladılar. Şanlıurfaspor ligde her iki haftada yaşanan puan kayıplarından sonra bu karşılaşmaya daha istekli ve gol arayan taraf olarak başladı. Gap Arenada ki karşılaşmanın 15. dakikasına kadar Şanlıurfaspor bu baskılı oyununa devam etti. Bu dakikadan sonra konuk ekip Göztepe oyuna ortak oldu diyebiliriz. Özellikle 20. dakikadan sonra rakip Göztepe Şanlıurfaspor kalesini zorlamaya gol aramaya başladı. PTT 1. ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden birisi olan Göztepe karşısında ilk yarıda sarı yeşilli temsilcimiz gol yollarında beceriksiz kaldı ve gol bulacak bir oyun sahaya yansıtamadı. Ama mücadele yönünden sarı yeşilli takım ilk yarıda iyi mücadele etti, rakibine boş alan bırakmadı. Şanlıurfaspor ilk yarıda başladığı gibi karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı ve atak bir futbolla başladı. Karşılaşmanın 54. dakikasında beklide bu sene transfer edilen yabancı oyuncuların en iyisi olan Toni Silva’nın düzgün kafa vuruşu ile karşılaşmanın ve sezonun ilk golünü bulmuş oldu. Toni Silva’nın atmış olduğu golden sonra Şanlıurfaspor atılan golün vermiş olduğu güvenle rakip yarı sahada daha etkili bir oyun sahaya yansıttı. Şanlıurfaspor’un bu baskılı oyunu 65. dakikaya kadar sürdü. Bu dakikadan sonra Göztepe yine karşılaşmaya ortak oldu. Temsilcimiz 1-0 lık skoru korumak adına oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı ve kontra ataklar ile rakip takımın kalesinde etkili olmaya çalıştı. Herkes karşılaşmanın 1-0 biteceğini düşündüğü anda rakip takımın uzatmaların sonuna doğru attığı golle karşılaşma 1-1 sona erdi. Netice olarak Şanlıurfaspor mücadele yönünden güçlü Göztepe karşısında ezilmedi ama Göztepe gibi bir takımı böyle kötü bir günde yakalamışsan ceza sahası içersinde daha etkili olacaksın ama yapacak bir şey yok teknik direktör Engin Korukır elinde olan en iyi kadro ile sahaya çıktı ve futbolcular ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Şanlıurfaspor’da takıma yeni dahil olacak transferlerden sonra ben inanıyorum ki sarı yeşilli temsilcimiz daha iyi bir oyun ve atılacak gollerle üst sıralara tırmanır yok eğer terside olursa, sonumuz pek iyi görünmüyor… Saygılarımla….
Ekleme Tarihi: 31 Ağustos 2015 - Pazartesi

Urfaspor GÖZ’e geldi

PTT 1 Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, Göztepe karşısında 1-1 berabere kaldı.

PTT 1. ligin 3. haftası oynanırken Şanlıurfaspor ligde ilk golünü Toni Silva’nın kafa vuruşu ile atmış oldu.

Her iki takımda kontrollü bir oyun sistemi ile karşılaşmaya başladılar.

Şanlıurfaspor ligde her iki haftada yaşanan puan kayıplarından sonra bu karşılaşmaya daha istekli ve gol arayan taraf olarak başladı.

Gap Arenada ki karşılaşmanın 15. dakikasına kadar Şanlıurfaspor bu baskılı oyununa devam etti. Bu dakikadan sonra konuk ekip Göztepe oyuna ortak oldu diyebiliriz.

Özellikle 20. dakikadan sonra rakip Göztepe Şanlıurfaspor kalesini zorlamaya gol aramaya başladı.

PTT 1. ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden birisi olan Göztepe karşısında ilk yarıda sarı yeşilli temsilcimiz gol yollarında beceriksiz kaldı ve gol bulacak bir oyun sahaya yansıtamadı.

Ama mücadele yönünden sarı yeşilli takım ilk yarıda iyi mücadele etti, rakibine boş alan bırakmadı.

Şanlıurfaspor ilk yarıda başladığı gibi karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı ve atak bir futbolla başladı. Karşılaşmanın 54. dakikasında beklide bu sene transfer edilen yabancı oyuncuların en iyisi olan Toni Silva’nın düzgün kafa vuruşu ile karşılaşmanın ve sezonun ilk golünü bulmuş oldu.

Toni Silva’nın atmış olduğu golden sonra Şanlıurfaspor atılan golün vermiş olduğu güvenle rakip yarı sahada daha etkili bir oyun sahaya yansıttı.

Şanlıurfaspor’un bu baskılı oyunu 65. dakikaya kadar sürdü. Bu dakikadan sonra Göztepe yine karşılaşmaya ortak oldu.

Temsilcimiz 1-0 lık skoru korumak adına oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı ve kontra ataklar ile rakip takımın kalesinde etkili olmaya çalıştı.

Herkes karşılaşmanın 1-0 biteceğini düşündüğü anda rakip takımın uzatmaların sonuna doğru attığı golle karşılaşma 1-1 sona erdi.

Netice olarak Şanlıurfaspor mücadele yönünden güçlü Göztepe karşısında ezilmedi ama Göztepe gibi bir takımı böyle kötü bir günde yakalamışsan ceza sahası içersinde daha etkili olacaksın ama yapacak bir şey yok teknik direktör Engin Korukır elinde olan en iyi kadro ile sahaya çıktı ve futbolcular ellerinden gelen gayreti gösterdiler.

Şanlıurfaspor’da takıma yeni dahil olacak transferlerden sonra ben inanıyorum ki sarı yeşilli temsilcimiz daha iyi bir oyun ve atılacak gollerle üst sıralara tırmanır yok eğer terside olursa, sonumuz pek iyi görünmüyor…

Saygılarımla….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.