Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1496+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFA’NIN UFKU AÇIK

Peygamberler şehri Şanlıurfa’mız İslami yönden, inanç yönünden yoğun duyguların yaşandığı maneviyatın harman olduğu topraklardır. Geçmiş yıllarda Ramazan TAHİROĞLU, İbrahim BAYRAK vs. değerli müftülerin şehrimize büyük hizmetleri olmuştur. Mevcut İl Müftümüz İhsan AÇIK Hocamız da geçmişteki hizmetlerin üzerine büyük hizmetler katmıştır. Özellikle 15 Temmuz darbe sürecinde ve sonrasında darbeye karşı dik duruş gösteren değerli müftümüz ihsan AÇIK, sık sık darbeye karşı demokrasi mitinginde en ön saflarda yer aldı. Darbeye karşı selâlar okutarak halkı meydanlara davet ettiren AÇIK, memleketin istikbalini etkileyen bu süreçte,  müspet yönde büyük vazifeleri göğüsledi. Urfa Yeşilay Şubesi Başkanı Muharrem ÇELİK ile birlikte madde bağımlısı gençlere yönelik ve camilerde özellikle Cuma hutbelerinde madde bağımlılığının ne kadar kötü bir alışkanlık olduğunu vaazlarda anlatarak toplumu bilinçlendirme adına birçok faaliyete imamlarla birlikte imza atan Sn. Müftümüz ihsan AÇIK Beyefendinin yaptığı azimli çalışmalardan dolayı kutluyorum. Bu çalışmalarıyla insanımıza halkımıza hizmet eden değerli müftümüzle Urfa’mızın önü ve yolu AÇIK.
Ekleme Tarihi: 25 Kasım 2016 - Cuma

URFA’NIN UFKU AÇIK

Peygamberler şehri Şanlıurfa’mız İslami yönden, inanç yönünden yoğun duyguların yaşandığı maneviyatın harman olduğu topraklardır.

Geçmiş yıllarda Ramazan TAHİROĞLU, İbrahim BAYRAK vs. değerli müftülerin şehrimize büyük hizmetleri olmuştur.

Mevcut İl Müftümüz İhsan AÇIK Hocamız da geçmişteki hizmetlerin üzerine büyük hizmetler katmıştır.

Özellikle 15 Temmuz darbe sürecinde ve sonrasında darbeye karşı dik duruş gösteren değerli müftümüz ihsan AÇIK, sık sık darbeye karşı demokrasi mitinginde en ön saflarda yer aldı.

Darbeye karşı selâlar okutarak halkı meydanlara davet ettiren AÇIK, memleketin istikbalini etkileyen bu süreçte,  müspet yönde büyük vazifeleri göğüsledi.

Urfa Yeşilay Şubesi Başkanı Muharrem ÇELİK ile birlikte madde bağımlısı gençlere yönelik ve camilerde özellikle Cuma hutbelerinde madde bağımlılığının ne kadar kötü bir alışkanlık olduğunu vaazlarda anlatarak toplumu bilinçlendirme adına birçok faaliyete imamlarla birlikte imza atan Sn. Müftümüz ihsan AÇIK Beyefendinin yaptığı azimli çalışmalardan dolayı kutluyorum.

Bu çalışmalarıyla insanımıza halkımıza hizmet eden değerli müftümüzle Urfa’mızın önü ve yolu AÇIK.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.