Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFALILAR OLARAK ZORU SEVERİZ

PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada rakip Adana Demir spor’ 2-0 yenmesini bilerek bu sezonda ligde kalarak önümüzdeki yıl mücadelesine İnşallah üst sıralarda devam eder. Cumartesi akşam Gap Arena Stadyumunda öylesine güzel bir atmosfer ve taraftar vardı ki inanın ben stada girer girmez bu takım bu taraftarla bu karşılaşmayı rahat kazanır dedim. Yine de benim dediğim gibi rahat bir karşılaşma olmadı. Hele Adana Demir Spor’un kalecisi Emrullah öyle kurtarışlar yaptı ki, ben dahil tüm taraftarlar hayretler içersin de o kurtarışları izledik. Belki de şans bizden yana değildi direkten dönen toplar, kalecinin müthiş kurtarışları ama her zaman bu kadarda şanslı olamazdık. Oyuna girdikten sonra çok uzaktan köşeyi hedef alarak yaklaşık 30 metreden vuran Halil Çolak’ın şutu ile Gap Arenadaki 13 bin civarı taraftar müthiş bir sevinç yaşamaya başladılar. Sonrasında Şanlıurfaspor’un en fazla gol atan futbolcusu Edinho sahneye çıktı ve sarı yeşilli temsilcimizi rahatlatan golu atarak karşılaşmayı 2-0 kazanıp ligde rakiplerimizin oynadığı karşılaşmalara bakmadan ligde kalmayı garantilemiş olduk. Karşılaşma sonunda iki futbolcumuz kaptan Ekrem Dağ ve Ahmet Aras arasında geçen tartışma ve münakaşa hiç hoş bir olay değil di, ikinci olarak Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük ve Şanlıurfaspor başkanı Fethi Şimşek’ın karşılaşma sonrası sahaya inerek bu sevinci taraftarla birlikte kutlamak istemesi çok güzel bir hadise olmasına rağmen maalesef kendini bilmez bir takım insanların valimize ve başkana yaptığı tezahürat hiç yakışmadı hele ki, Şanlıurfa’nın mülki idare amiri olan gönlü güzel Sayın Valimizin yanında yapılmaması gereken bir gelişme idi, bunu yapan kişileri de esefle kınıyorum. Önümüzdeki yıl büyük ihtimalle takımın başında teknik direktör olarak Erhan Altın kalacak. İnşallah bu yıl yapılan yanlışlar önümüzdeki yılda tekrarlanmaz ve Şanlıurfaspor hak ettiği süper lige şanlı taraftarı, başkanı, yönetim kurulu üyeleri, bürokratları ve biz basın mensupları ile omuz, omuza vererek çıkar…
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2016 - Pazar

URFALILAR OLARAK ZORU SEVERİZ

PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada rakip Adana Demir spor’ 2-0 yenmesini bilerek bu sezonda ligde kalarak önümüzdeki yıl mücadelesine İnşallah üst sıralarda devam eder.

Cumartesi akşam Gap Arena Stadyumunda öylesine güzel bir atmosfer ve taraftar vardı ki inanın ben stada girer girmez bu takım bu taraftarla bu karşılaşmayı rahat kazanır dedim.

Yine de benim dediğim gibi rahat bir karşılaşma olmadı. Hele Adana Demir Spor’un kalecisi Emrullah öyle kurtarışlar yaptı ki, ben dahil tüm taraftarlar hayretler içersin de o kurtarışları izledik.

Belki de şans bizden yana değildi direkten dönen toplar, kalecinin müthiş kurtarışları ama her zaman bu kadarda şanslı olamazdık. Oyuna girdikten sonra çok uzaktan köşeyi hedef alarak yaklaşık 30 metreden vuran Halil Çolak’ın şutu ile Gap Arenadaki 13 bin civarı taraftar müthiş bir sevinç yaşamaya başladılar.

Sonrasında Şanlıurfaspor’un en fazla gol atan futbolcusu Edinho sahneye çıktı ve sarı yeşilli temsilcimizi rahatlatan golu atarak karşılaşmayı 2-0 kazanıp ligde rakiplerimizin oynadığı karşılaşmalara bakmadan ligde kalmayı garantilemiş olduk.

Karşılaşma sonunda iki futbolcumuz kaptan Ekrem Dağ ve Ahmet Aras arasında geçen tartışma ve münakaşa hiç hoş bir olay değil di, ikinci olarak Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük ve Şanlıurfaspor başkanı Fethi Şimşek’ın karşılaşma sonrası sahaya inerek bu sevinci taraftarla birlikte kutlamak istemesi çok güzel bir hadise olmasına rağmen maalesef kendini bilmez bir takım insanların valimize ve başkana yaptığı tezahürat hiç yakışmadı hele ki, Şanlıurfa’nın mülki idare amiri olan gönlü güzel Sayın Valimizin yanında yapılmaması gereken bir gelişme idi, bunu yapan kişileri de esefle kınıyorum.

Önümüzdeki yıl büyük ihtimalle takımın başında teknik direktör olarak Erhan Altın kalacak. İnşallah bu yıl yapılan yanlışlar önümüzdeki yılda tekrarlanmaz ve Şanlıurfaspor hak ettiği süper lige şanlı taraftarı, başkanı, yönetim kurulu üyeleri, bürokratları ve biz basın mensupları ile omuz, omuza vererek çıkar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.