Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1600+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFA'DA FESTİVAL ÇALIŞMALARI

Önceki gün Şanlıurfa'da yapılacak olan festival ile ilgili bir otelde düzenlenen basın toplantısına Pazar günü sabah erken bir saat olmasına rağmen erkenden kalkarak katılım gösterdim.Toplantıyı düzenleyen ve katılan sanatçıların heyecanı beni ve orada bulunan gazeteci arkadaşlarımı da bu yaşadıkları heyecana ve mutluluğa ortak etti.Şanlıurfa'da büyük bir eksiklik olarak görünen bu kültür ve sanat festivali için girişimde bulunan iş adamlarını ve sanatçı dostlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Şanlıurfa adını tüm dünyaya duyurmak ve Urfa'nın tarih ve kültürünü tanıtmak amacı ile yapılacak olan bu organizasyon beni şahsen çok mutlu etti.Yapılması düşünülen bu projeye destek veren İş adamları Dr. Mehmet Cerah Kıran ve Kemal Süt projenin tanıtımı ve gazeteciler ile paylaşımı için Şanlıurfa'ya gelen sanatçılar Ekrem Arpak, Ayşegül Zayim, Sedat Kıran, Urfalı sanatçı Memocan ve bu projeye dahil olacak isimleri tebrik ediyorum.Neden bizimde, Antalya Altın Portakal Film Festivali, Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, Adana Altın Koza Film Festivali gibi bir festivalimiz olmasın ve adımızı dünyaya duyurmayalım.Genelde bu tür organizasyonlar metropol şehirlerde oluyor ama Şanlıurfa'da tarih ve inanç turizmi bakımından tam bir metropol kültür şehri konumunda bulunmaktadır.İnşallah bu proje sponsorların, iş adamlarımızın ve halkımızın da desteği ve katkılarıyla büyük bir festival havasına dönüşür, Şanlıurfa'nın bu konuda eksikliği giderilmiş olur.
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2015 - Cuma

URFA'DA FESTİVAL ÇALIŞMALARI

Önceki gün Şanlıurfa'da yapılacak olan festival ile ilgili bir otelde düzenlenen basın toplantısına Pazar günü sabah erken bir saat olmasına rağmen erkenden kalkarak katılım gösterdim.
Toplantıyı düzenleyen ve katılan sanatçıların heyecanı beni ve orada bulunan gazeteci arkadaşlarımı da bu yaşadıkları heyecana ve mutluluğa ortak etti.Şanlıurfa'da büyük bir eksiklik olarak görünen bu kültür ve sanat festivali için girişimde bulunan iş adamlarını ve sanatçı dostlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Şanlıurfa adını tüm dünyaya duyurmak ve Urfa'nın tarih ve kültürünü tanıtmak amacı ile yapılacak olan bu organizasyon beni şahsen çok mutlu etti.
Yapılması düşünülen bu projeye destek veren İş adamları Dr. Mehmet Cerah Kıran ve Kemal Süt projenin tanıtımı ve gazeteciler ile paylaşımı için Şanlıurfa'ya gelen sanatçılar Ekrem Arpak, Ayşegül Zayim, Sedat Kıran, Urfalı sanatçı Memocan ve bu projeye dahil olacak isimleri tebrik ediyorum.
Neden bizimde, Antalya Altın Portakal Film Festivali, Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, Adana Altın Koza Film Festivali gibi bir festivalimiz olmasın ve adımızı dünyaya duyurmayalım.
Genelde bu tür organizasyonlar metropol şehirlerde oluyor ama Şanlıurfa'da tarih ve inanç turizmi bakımından tam bir metropol kültür şehri konumunda bulunmaktadır.
İnşallah bu proje sponsorların, iş adamlarımızın ve halkımızın da desteği ve katkılarıyla büyük bir festival havasına dönüşür, Şanlıurfa'nın bu konuda eksikliği giderilmiş olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.