Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

UMUTLAR BAŞKA BAHARA

Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele ederek oynama şansını yakalayan temsilcimiz Şanlıurfaspor play-off çeyrek final ilk maçında 11 Nisan stadyumunda Fatih Karagümrük karşısında son derece kötü bir oyun sergileyerek 1-0 karşılaşmayı kaybetmişti. Hafta sonra bu defa İstanbul'da Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Şanlıurfaspor her ne kadar 1-0 rovanşını almak için mücadele etmek istese de karşılaşmayı 2-1 kaybederek play-off'a ve birinci lig hayallerine veda etmiş oldu. Lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda bir türlü istenilen sonuçları alamayarak alt sıralarda mücadele eden ve ligin sonuna doğru aldığı başarılı sonuçlar ile play-off oynama şansını yakalayan sarı Yeşilli temsilcimiz Playoff en ilk maçında Şanlıurfa'da oynanan karşılaşmada Sahada bir türlü istenilen oyunu sahaya yansıtamayarak sahadan yenik ayrılmıştı. Genelde uzun atılan ve şişirilen toplarla etkili olma mücadelesi içerisinde olan sarı Yeşilli futbolcular yakaladığı 1, 2 pozisyonda değerlendirmeyince rakip Fatih Karagümrükspor 86. dakikada tecrübeli ismi Erkan Zengin'in ayağından ceza sahası dışından bulduğu mükemmel gol ile 1-0 Şanlıurfa'da Galip gelerek ikinci karşılaşmayı beklemeye başlamıştı. İkinci karşılaşmada rakip Fatih Karagümrükspor karşısında etkili bir oyun sergileyemeyen deplasmanda 2-1 kaybeden sarı yeşilli temsilcimiz bir üst lige çıkma hayallerini bir kez daha başka bir bahara ertelemiş oldu. İnşallah önümüzdeki yıl iyi bir transferler ve iyi bir takım kurularak Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig şampiyonluk mücadelesi veren bilir ama bu ekonomik şartlarla onları da yapmak çok zor gibi görünüyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler…
Ekleme Tarihi: 16 Mayıs 2019 - Perşembe

UMUTLAR BAŞKA BAHARA

Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele ederek oynama şansını yakalayan temsilcimiz Şanlıurfaspor play-off çeyrek final ilk maçında 11 Nisan stadyumunda Fatih Karagümrük karşısında son derece kötü bir oyun sergileyerek 1-0 karşılaşmayı kaybetmişti.

Hafta sonra bu defa İstanbul'da Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Şanlıurfaspor her ne kadar 1-0 rovanşını almak için mücadele etmek istese de karşılaşmayı 2-1 kaybederek play-off'a ve birinci lig hayallerine veda etmiş oldu.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda bir türlü istenilen sonuçları alamayarak alt sıralarda mücadele eden ve ligin sonuna doğru aldığı başarılı sonuçlar ile play-off oynama şansını yakalayan sarı Yeşilli temsilcimiz Playoff en ilk maçında Şanlıurfa'da oynanan karşılaşmada Sahada bir türlü istenilen oyunu sahaya yansıtamayarak sahadan yenik ayrılmıştı.

Genelde uzun atılan ve şişirilen toplarla etkili olma mücadelesi içerisinde olan sarı Yeşilli futbolcular yakaladığı 1, 2 pozisyonda değerlendirmeyince rakip Fatih Karagümrükspor 86. dakikada tecrübeli ismi Erkan Zengin'in ayağından ceza sahası dışından bulduğu mükemmel gol ile 1-0 Şanlıurfa'da Galip gelerek ikinci karşılaşmayı beklemeye başlamıştı.

İkinci karşılaşmada rakip Fatih Karagümrükspor karşısında etkili bir oyun sergileyemeyen deplasmanda 2-1 kaybeden sarı yeşilli temsilcimiz bir üst lige çıkma hayallerini bir kez daha başka bir bahara ertelemiş oldu.

İnşallah önümüzdeki yıl iyi bir transferler ve iyi bir takım kurularak Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig şampiyonluk mücadelesi veren bilir ama bu ekonomik şartlarla onları da yapmak çok zor gibi görünüyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.