Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1210+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Türkiye Urfa'yı konuşuyor

Türkiye'de son günlerde gündemi meşgul eden konuların başında yine Şanlıurfa geliyor. Şehrimiz her alanda olduğu gibi spor kamuoyu tarafından da son bir haftada gündemin birinci konusu oldu. Süper kupa finalinin Şanlıurfa'ya verileceği belirlenmesinin ardından şehirde büyük bir heyecan hakim oldu. Öncelikle yazıma şunu belirterek başlamak istiyorum süper kupanın Şanlıurfa'ya gelmesinde emeği olan kişilere başta teşekkür etmek istiyorum bunların başında tabii ki Mustafa Çadırcı beyefendinin emekleri çok fazla özellikle isimle belirterek geçmek istiyorum bunun dışında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Şanlıurfa her hali ile her şeyi hak eden şehirlerin başında geliyor özellikle peygamberler şehri olması nedeni ile tarih turizminin ilk sıralarında yer alan şehirlerden bir tanesi durumunda. Tarihi ve kültür turizm'in ardından özellikle de spor ile adının anılması bizleri mutlu etti. 7 Nisan'da yapılacak olan Süper kupa finaline çevre illerden Türkiye'nin çeşitli illerinden özellikle İstanbul'dan ve yurt dışından şehrimiz binlerce misafiri ağırlayacak. Tabii bu yabancı misafirlerin gelmesi Şanlıurfa'mızdan ekonomik yönden çok büyük katkısı olacak. Şanlıurfa turizmine konaklama yönünden esnafımıza ve seyahat acentalarının bunun yanında da şehre girdi olarak bu misafirlerin Şanlıurfa'mız hakkında olumlu izlenimleri bize çok büyük şekilde artı dönüşler yapacak düşüncesindeyim. Geçmişte bunun örneklerini gördük en yakın örneklerden bir tanesinden bahsetmek istiyorum Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan kupa finalinde Şanlıurfa'mıza binlerce misafir ağırlamıştık o gün hatırlıyorum oteller esnaflar maçın oynanacağı tarihten bir hafta öncesinden full dolu idi esnafımız özellikle emeği geçen herkese çok teşekkürlerini sunmuştu. İnşallah bu defa yapılacak olan karşılaşmada daha güzel bir misafirperverlik örneği göstererek gelen misafirlere en iyi şekilde ağırlarız. Hatta Trabzonspor-Fenerbahçe maçından hatırlıyorum otellerde yer bulamayan misafirlerimizi evlerimize götürerek misafir etmiş ağırlamış idik. Şanlıurfa o kadar da misafirperver ve insanlara gelen misafirlere önem veren bir il bunu dışarıdan gelen herkes görüp ve tasdik ediyorlar zaten anlatmaya gerek yok. İnşallah bu karşılaşmaya güzel bir ev sahipliği yaparak adımızdan söz ettirmeye devam ederiz ve ilerleyen dönemlerde bunun gibi güzel karşılaşmaları şehrimize oynanmasına yol açarız. Daha güzel günler de buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2024 - Salı

Türkiye Urfa'yı konuşuyor

Türkiye'de son günlerde gündemi meşgul eden konuların başında yine Şanlıurfa geliyor.
Şehrimiz her alanda olduğu gibi spor kamuoyu tarafından da son bir haftada gündemin birinci konusu oldu.
Süper kupa finalinin Şanlıurfa'ya verileceği belirlenmesinin ardından şehirde büyük bir heyecan hakim oldu.
Öncelikle yazıma şunu belirterek başlamak istiyorum süper kupanın Şanlıurfa'ya gelmesinde emeği olan kişilere başta teşekkür etmek istiyorum bunların başında tabii ki Mustafa Çadırcı beyefendinin emekleri çok fazla özellikle isimle belirterek geçmek istiyorum bunun dışında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Şanlıurfa her hali ile her şeyi hak eden şehirlerin başında geliyor özellikle peygamberler şehri olması nedeni ile tarih turizminin ilk sıralarında yer alan şehirlerden bir tanesi durumunda.
Tarihi ve kültür turizm'in ardından özellikle de spor ile adının anılması bizleri mutlu etti. 7 Nisan'da yapılacak olan Süper kupa finaline çevre illerden Türkiye'nin çeşitli illerinden özellikle İstanbul'dan ve yurt dışından şehrimiz binlerce misafiri ağırlayacak.
Tabii bu yabancı misafirlerin gelmesi Şanlıurfa'mızdan ekonomik yönden çok büyük katkısı olacak.
Şanlıurfa turizmine konaklama yönünden esnafımıza ve seyahat acentalarının bunun yanında da şehre girdi olarak bu misafirlerin Şanlıurfa'mız hakkında olumlu izlenimleri bize çok büyük şekilde artı dönüşler yapacak düşüncesindeyim.
Geçmişte bunun örneklerini gördük en yakın örneklerden bir tanesinden bahsetmek istiyorum Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan kupa finalinde Şanlıurfa'mıza binlerce misafir ağırlamıştık o gün hatırlıyorum oteller esnaflar maçın oynanacağı tarihten bir hafta öncesinden full dolu idi esnafımız özellikle emeği geçen herkese çok teşekkürlerini sunmuştu. İnşallah bu defa yapılacak olan karşılaşmada daha güzel bir misafirperverlik örneği göstererek gelen misafirlere en iyi şekilde ağırlarız.
Hatta Trabzonspor-Fenerbahçe maçından hatırlıyorum otellerde yer bulamayan misafirlerimizi evlerimize götürerek misafir etmiş ağırlamış idik. Şanlıurfa o kadar da misafirperver ve insanlara gelen misafirlere önem veren bir il bunu dışarıdan gelen herkes görüp ve tasdik ediyorlar zaten anlatmaya gerek yok.
İnşallah bu karşılaşmaya güzel bir ev sahipliği yaparak adımızdan söz ettirmeye devam ederiz ve ilerleyen dönemlerde bunun gibi güzel karşılaşmaları şehrimize oynanmasına yol açarız.
Daha güzel günler de buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.