Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1364+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Türk futbolu nereye gidiyor

4 büyükler diye nitelendirilen takımlar transfere milyon dolarlar ayırmalarına rağmen Avrupa kupalarında neden bir türlü başarılı olamıyorlar.Henüz daha 3. ön elemeler oynanmasına rağmen takımlarımız şimdiden patır, patır dökülmeye başladılar bile sormak istiyorum, siz bu halde mi Avrupa'da şampiyonluk hedefliyorsunuz?MİLLİ TAKIMDA AYNI DURUMDAŞenol Güneş'in milli takımlar teknik direktörlüğü yaptığı zamandan bu yana zaten turnuvalara katılamayan, katıldığı turnuvalardan da başarısız sonuçlar alan ve net başarısı olmayan Milli takımı da bu kategoriye eklemek lazım.ERKEN HAVLU ATTIKUEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe yaptığı o kadar büyük meblağlı transferlere rağmen Ukrayna temsilcisine 3. turda boyun bükmek zorunda kaldı. Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına rövanşta 3-0 kaybederek turnuvaya erken veda etti.UEFA Avrupa Ligi'nde ise Trabzonspor Rabotnicki'ye deplasmanda 1-0 yenilmesine rağmen kendi sahasında uzatmalarda 1-1'lik skora razı olarak elenmekten kurtulamadı.Başakşehir, 3. ön eleme turunda rakibine kaybederek havlu attı.UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda ekibi AZ Alkmaar'a 2-0 ve 2-1'lik sonuçlarla kaybederek, Avrupa defterini erken kapattı.ÜMİTLER GALATASARAY'DAAvrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar ligine direk olarak katılacak olan Galatasaray İnşallah umut ediyorum ki Şampiyonlar liginde başarılı sonuçlar alır. Zira konuştukları zaman mangalda kül bırakmayan kulüp başkanları ve yöneticileri alınan bu başarısız sonuçlardan sonra ne zaman oturdukları o koltuklardan kalkacaklar merak ediyorum.Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 10 Ağustos 2015 - Pazartesi

Türk futbolu nereye gidiyor


4 büyükler diye nitelendirilen takımlar transfere milyon dolarlar ayırmalarına rağmen Avrupa kupalarında neden bir türlü başarılı olamıyorlar.
Henüz daha 3. ön elemeler oynanmasına rağmen takımlarımız şimdiden patır, patır dökülmeye başladılar bile sormak istiyorum, siz bu halde mi Avrupa'da şampiyonluk hedefliyorsunuz?
MİLLİ TAKIMDA AYNI DURUMDA
Şenol Güneş'in milli takımlar teknik direktörlüğü yaptığı zamandan bu yana zaten turnuvalara katılamayan, katıldığı turnuvalardan da başarısız sonuçlar alan ve net başarısı olmayan Milli takımı da bu kategoriye eklemek lazım.
ERKEN HAVLU ATTIK
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe yaptığı o kadar büyük meblağlı transferlere rağmen Ukrayna temsilcisine 3. turda boyun bükmek zorunda kaldı.
Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına rövanşta 3-0 kaybederek turnuvaya erken veda etti.
UEFA Avrupa Ligi'nde ise Trabzonspor Rabotnicki'ye deplasmanda 1-0 yenilmesine rağmen kendi sahasında uzatmalarda 1-1'lik skora razı olarak elenmekten kurtulamadı.
Başakşehir, 3. ön eleme turunda rakibine kaybederek havlu attı.
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda ekibi AZ Alkmaar'a 2-0 ve 2-1'lik sonuçlarla kaybederek, Avrupa defterini erken kapattı.
ÜMİTLER GALATASARAY'DA
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar ligine direk olarak katılacak olan Galatasaray İnşallah umut ediyorum ki Şampiyonlar liginde başarılı sonuçlar alır.
Zira konuştukları zaman mangalda kül bırakmayan kulüp başkanları ve yöneticileri alınan bu başarısız sonuçlardan sonra ne zaman oturdukları o koltuklardan kalkacaklar merak ediyorum.
Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.