Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1169+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Transferler devam ediyor

Önceki gün Şanlıurfaspor kulübü daha önce Liverpool ve Benfica gibi takımların formasınıda giymiş Toni Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.Sarı yeşilli kulüpten yapılan açıklamada ise yeni transfer yere göğe sığdırılmıyordu."Şanlıurfaspor'dan süper transfer" başlığı ile yapılan açıklamada, Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, Trabzonspor gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden de transfer teklifleri alan Portekizli futbolcu bu sezon Şanlıurfaspor'un teklifini geri çevirmedi. Deniliyordu.İnşallah bu kadar gelecek vaat eden iyi bir futbolcu olurda bizde taraftar olarak keyifle maçlarını izleme sırsatı buluruz.Genç futbolcunun tam ismi Toni Brito Silva Sá ( 15 Eylül 1993 doğumlu) Portekizli profesyonel futbolcu.Silva , 2007 yılında Real Sport Clube gençlik akademisi ile kariyerine başladı ve bir sezon sonra Benfica genç ekibine katıldı . O Sonra 2011 yılında profesyonel sözleşme almadan önce rezervleri ile halen Liverpool, katılan 2008 ve 2009 yılları arasında Chelsea rezervleri ile kısa bir ölçü bulunmadan önce genç takımın 7 görünüşe yaptı.Portekiz U17 ve U18 Milli takımlarında da forma giyme başarısı gösteren genç futbolcu, 2011-2012 sezonunda Liverpool A Takımına kadar yükselmiş olan genç yaşına ragmen Avrupa'da ki birçok önde gelen kulübün alt yapısında yer almış en son Bulgaristan ligi takımlarından CSKA Sofya forması altında UEFA Avrupa Ligi maçlarında da mücadele eden Toni Silva çok sayıda teklifi geri çevirerek Şanlıurfaspor' a imza atmış her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun.
Ekleme Tarihi: 03 Ağustos 2015 - Pazartesi

Transferler devam ediyor

Önceki gün Şanlıurfaspor kulübü daha önce Liverpool ve Benfica gibi takımların formasınıda giymiş Toni Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Sarı yeşilli kulüpten yapılan açıklamada ise yeni transfer yere göğe sığdırılmıyordu.
"Şanlıurfaspor'dan süper transfer" başlığı ile yapılan açıklamada, Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, Trabzonspor gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden de transfer teklifleri alan Portekizli futbolcu bu sezon Şanlıurfaspor'un teklifini geri çevirmedi. Deniliyordu.
İnşallah bu kadar gelecek vaat eden iyi bir futbolcu olurda bizde taraftar olarak keyifle maçlarını izleme sırsatı buluruz.
Genç futbolcunun tam ismi Toni Brito Silva Sá ( 15 Eylül 1993 doğumlu) Portekizli profesyonel futbolcu.
Silva , 2007 yılında Real Sport Clube gençlik akademisi ile kariyerine başladı ve bir sezon sonra Benfica genç ekibine katıldı . O Sonra 2011 yılında profesyonel sözleşme almadan önce rezervleri ile halen Liverpool, katılan 2008 ve 2009 yılları arasında Chelsea rezervleri ile kısa bir ölçü bulunmadan önce genç takımın 7 görünüşe yaptı.
Portekiz U17 ve U18 Milli takımlarında da forma giyme başarısı gösteren genç futbolcu, 2011-2012 sezonunda Liverpool A Takımına kadar yükselmiş olan genç yaşına ragmen Avrupa'da ki birçok önde gelen kulübün alt yapısında yer almış en son Bulgaristan ligi takımlarından CSKA Sofya forması altında UEFA Avrupa Ligi maçlarında da mücadele eden Toni Silva çok sayıda teklifi geri çevirerek Şanlıurfaspor' a imza atmış her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.