Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Transferin hareketli takımı

Liglerde transfer sezonu 6 Ocak'ta başladıktan sonra Şanlıurfaspor transferin en hareketli takımlarından birisi oldu.PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor sezona şampiyonluk parolası ile başlamış ve ilerleyen haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşamıştı.Transfer sezonunun başlamasından sonra gerek süper ligde top koşturan ve de gerekse de PTT 1. ligde top koşturan bir çok futbolcunun ismi Şanlıurfaspor ile birlikte anılmaya başlanmıştı.Cumartesi günü Yeniurfa Gazetesinde de yer verdiğimiz haberde Şanlıurfaspor ilk transfer bombasını Eldin Adilovic ile patlatmış oldu.Sarı yeşilli takımın ilk taranfer olan Adilovic Bosna Hersek milli takımında da forma giymiş başarılı bir forvet oyuncusu, Samsunspor'da son iki sezonda 44 maçta 21 gol atan Eldin Adiloviç ile Şanlıurfaspor 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.Adiloviç'ın Şanlıurfaspor'da başarılı olacağına ben inanıyorum, Deplasmanda oynadığımız Samsunspor maçında başarılı forvet oyuncusu oynadığı futbol ile ve attığı golle bizleri kendisine hayran bırakmıştı.Diğer transferler ise, Osmanlıspor'dan Müslüm Yelken ve Başakşehir'den İbrahim Yılmaz'la prensip anlaşmasına varıldığı iddia ediliyor.Şanlıurfaspor bu oyuncuları da kadrosuna kattıktan sonra ben öyle umut ediyorum ki sarı yeşilli ekibimiz şampiyon olmasa da ilk iki sırayı zorlayacaktır.Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 14 Ocak 2015 - Çarşamba

Transferin hareketli takımı

Liglerde transfer sezonu 6 Ocak'ta başladıktan sonra Şanlıurfaspor transferin en hareketli takımlarından birisi oldu.
PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor sezona şampiyonluk parolası ile başlamış ve ilerleyen haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşamıştı.
Transfer sezonunun başlamasından sonra gerek süper ligde top koşturan ve de gerekse de PTT 1. ligde top koşturan bir çok futbolcunun ismi Şanlıurfaspor ile birlikte anılmaya başlanmıştı.
Cumartesi günü Yeniurfa Gazetesinde de yer verdiğimiz haberde Şanlıurfaspor ilk transfer bombasını Eldin Adilovic ile patlatmış oldu.
Sarı yeşilli takımın ilk taranfer olan Adilovic Bosna Hersek milli takımında da forma giymiş başarılı bir forvet oyuncusu, Samsunspor'da son iki sezonda 44 maçta 21 gol atan Eldin Adiloviç ile Şanlıurfaspor 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Adiloviç'ın Şanlıurfaspor'da başarılı olacağına ben inanıyorum, Deplasmanda oynadığımız Samsunspor maçında başarılı forvet oyuncusu oynadığı futbol ile ve attığı golle bizleri kendisine hayran bırakmıştı.
Diğer transferler ise, Osmanlıspor'dan Müslüm Yelken ve Başakşehir'den İbrahim Yılmaz'la prensip anlaşmasına varıldığı iddia ediliyor.
Şanlıurfaspor bu oyuncuları da kadrosuna kattıktan sonra ben öyle umut ediyorum ki sarı yeşilli ekibimiz şampiyon olmasa da ilk iki sırayı zorlayacaktır.
Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.