Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TRANSFER ÖNEMLİ

Bu sezon PTT 1. Ligde istenilen performansı sergileyemeyen Şanlıurfaspor önce 12 Haziranda yapılacak olan kongreye sonrasında ise transfer çalışmalarına odaklanmış durumda.Tabi 12 Haziran'da yapılacak olan kongre öncesinde mevcut başkan Fethi Şimşek aday olacağım veya olmayacağım diye şimdiye kadar bir açıklama yapmamış durumda.Ama durum ve gelişmeler onu gösteriyor ki Başkan Fethi Şimşek'ten başka aday da çıkmayacak gibi bir görüntü şuanda onu gösteriyor.Başkan Şimşek yapılacak olan kongrede yönetim kurulunda değişikliklere gidecek gibi, eski yöneticilerden birçoğu yeni oluşacak olan yönetim kurulunda kendilerine yer bulamayacaklar.Tabi kongreden sonra daha önemli bir iş olan teknik direktör ve futbolcu transferleri öncelik kazanacak.Takımı ligde tutan teknik direktör Erhan Altın'ın durumu da bu kongre sonrası netlik kazanacak bir diğer faktör durumunda, tabi yapılacak olan transferlerde teknik direktörün tercihine, isteğine göre yapılacağı göz önüne alınacak olunursa takımın patronunun önemi bir kat daha artıyor.Hayırlısı ile sarı yeşilli temsilcimiz bu kongre sürecini başarı ile atlatırsa takıma yeni gelecek olan futbolcular da biran önce transfer edilmeli, yoksa sona kalan dona kalır durumuna düşmeyelim.
Ekleme Tarihi: 30 Mayıs 2016 - Pazartesi

TRANSFER ÖNEMLİ

Bu sezon PTT 1. Ligde istenilen performansı sergileyemeyen Şanlıurfaspor önce 12 Haziranda yapılacak olan kongreye sonrasında ise transfer çalışmalarına odaklanmış durumda.
Tabi 12 Haziran'da yapılacak olan kongre öncesinde mevcut başkan Fethi Şimşek aday olacağım veya olmayacağım diye şimdiye kadar bir açıklama yapmamış durumda.
Ama durum ve gelişmeler onu gösteriyor ki Başkan Fethi Şimşek'ten başka aday da çıkmayacak gibi bir görüntü şuanda onu gösteriyor.
Başkan Şimşek yapılacak olan kongrede yönetim kurulunda değişikliklere gidecek gibi, eski yöneticilerden birçoğu yeni oluşacak olan yönetim kurulunda kendilerine yer bulamayacaklar.
Tabi kongreden sonra daha önemli bir iş olan teknik direktör ve futbolcu transferleri öncelik kazanacak.
Takımı ligde tutan teknik direktör Erhan Altın'ın durumu da bu kongre sonrası netlik kazanacak bir diğer faktör durumunda, tabi yapılacak olan transferlerde teknik direktörün tercihine, isteğine göre yapılacağı göz önüne alınacak olunursa takımın patronunun önemi bir kat daha artıyor.
Hayırlısı ile sarı yeşilli temsilcimiz bu kongre sürecini başarı ile atlatırsa takıma yeni gelecek olan futbolcular da biran önce transfer edilmeli, yoksa sona kalan dona kalır durumuna düşmeyelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.