Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TRANSFER BÖNEMİ BİTTİ

PTT 1. Lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Şanlıurfaspor Antalya Belek'te kamp çalışmalarına devam eden sarı yeşilli temsilcimiz bir yandan da transferin son gününde yeni transfer çalışmalarına devam ederek, Hollandalı orta saha oyuncusu Ricky Van Haaren ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalayarak transfer çalışmalarına da nokta koymuş oldu.Sezona başlarken birçok transferle adından söz ettiren sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarının bitmesini beklemeden hemen, hemen ilk transfer döneminde aldığı futbolcuların neredeyse tamamıyla yollarını ayırarak yepyeni bir kadro oluşturdu.Sezona Engin Korukır ile başlayan sonrasında teknik heyetin başına Şanlıurfalı Hüseyin Dağ'ı getiren alınan sonuçlardan sonra ise Galatasaray'ın eski önemli futbolcularından biri olan Tugay Kerimoğlu ile anlaşan ve teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yapan Şanlıurfaspor yönetim kurulu şimdiye kadar birçok önemli futbolcuya imza attırdı.Böylesine önemli oyuncuları kadroya katan Tugay hoca Şanlıurfaspor'la sözleşme imzaladıktan sonra basın toplantısında söylediği gibi bu kadro ile play-off oynayarak en azından bu taraftara play-off heyecanı yaşatır.
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2016 - Salı

TRANSFER BÖNEMİ BİTTİ

PTT 1. Lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Şanlıurfaspor Antalya Belek'te kamp çalışmalarına devam eden sarı yeşilli temsilcimiz bir yandan da transferin son gününde yeni transfer çalışmalarına devam ederek, Hollandalı orta saha oyuncusu Ricky Van Haaren ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalayarak transfer çalışmalarına da nokta koymuş oldu.
Sezona başlarken birçok transferle adından söz ettiren sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarının bitmesini beklemeden hemen, hemen ilk transfer döneminde aldığı futbolcuların neredeyse tamamıyla yollarını ayırarak yepyeni bir kadro oluşturdu.
Sezona Engin Korukır ile başlayan sonrasında teknik heyetin başına Şanlıurfalı Hüseyin Dağ'ı getiren alınan sonuçlardan sonra ise Galatasaray'ın eski önemli futbolcularından biri olan Tugay Kerimoğlu ile anlaşan ve teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yapan Şanlıurfaspor yönetim kurulu şimdiye kadar birçok önemli futbolcuya imza attırdı.
Böylesine önemli oyuncuları kadroya katan Tugay hoca Şanlıurfaspor'la sözleşme imzaladıktan sonra basın toplantısında söylediği gibi bu kadro ile play-off oynayarak en azından bu taraftara play-off heyecanı yaşatır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.