Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1767+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TRANFERLER ÖNEMLİ

Haftalar üst, üste geçiyor ama Şanlıurfaspor bir türlü galibiyet ile tanışamıyor. Neredeyse iki aya yakın bir zaman olmasına rağmen bir türlü galip gelemiyor. Son olarak Cumartesi günü komşu ilimiz Gaziantep’de kıyasıya bir mücadele içeresine giren temsilcimiz yine hüsran la Şanlıurfa’ya döndü. Bu kötü gidişat ne zaman bitecek. Ünal Karaman’dan sonra teknik direktör kim olacak soruları kamuoyunun sürekli gündeminde olan konuların başında geliyor. Teknik direktör kim olursa olsun inanın Şanlıurfaspor’un gidişatında çok fazla bir şey fark ettirmez. Neden diye soracak olanlara, Çünkü teknik adamın elindeki kadro budur, bu kadronun dışında transfer dönemi de olmadığı için devre arasına kadar bu futbolcular ile iyi veya kötü ilk devreyi bitirmek lazım. Devre arası yapılacak olan iyi bir orta saha top dağıtıcı özelliği ve uzaktan şutları olan kaliteli bir ayak ile birlikte gol hattına pivot özellikli ve ayaklarına hakim leblebi gibi gol atabilecek iyi bir forvet ile takviye yapınca sarı yeşilli ekibimiz ikinci devrede puanlar alarak ligi rahat bir yerde bitirebilir. Birde şu var devre arasında alınacak olan transferler beklenildiği gibi çıkmazsa ikinci devrede bizi daha karanlık bir durum bekliyor olabilir.    
Ekleme Tarihi: 30 Kasım 2016 - Çarşamba

TRANFERLER ÖNEMLİ

Haftalar üst, üste geçiyor ama Şanlıurfaspor bir türlü galibiyet ile tanışamıyor.

Neredeyse iki aya yakın bir zaman olmasına rağmen bir türlü galip gelemiyor. Son olarak Cumartesi günü komşu ilimiz Gaziantep’de kıyasıya bir mücadele içeresine giren temsilcimiz yine hüsran la Şanlıurfa’ya döndü.

Bu kötü gidişat ne zaman bitecek.

Ünal Karaman’dan sonra teknik direktör kim olacak soruları kamuoyunun sürekli gündeminde olan konuların başında geliyor.

Teknik direktör kim olursa olsun inanın Şanlıurfaspor’un gidişatında çok fazla bir şey fark ettirmez.

Neden diye soracak olanlara, Çünkü teknik adamın elindeki kadro budur, bu kadronun dışında transfer dönemi de olmadığı için devre arasına kadar bu futbolcular ile iyi veya kötü ilk devreyi bitirmek lazım.

Devre arası yapılacak olan iyi bir orta saha top dağıtıcı özelliği ve uzaktan şutları olan kaliteli bir ayak ile birlikte gol hattına pivot özellikli ve ayaklarına hakim leblebi gibi gol atabilecek iyi bir forvet ile takviye yapınca sarı yeşilli ekibimiz ikinci devrede puanlar alarak ligi rahat bir yerde bitirebilir.

Birde şu var devre arasında alınacak olan transferler beklenildiği gibi çıkmazsa ikinci devrede bizi daha karanlık bir durum bekliyor olabilir.  

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.