Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1540+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TRANFER ŞART

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor ikinci yarının başlamasının ardından sahasında oynadığı karşılaşmada her ne kadar da galip geldiyse sonraki haftalarda birbirinden zorlu karşılaşmalar kendilerini bekliyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli ekip ilk devre sonunda şampiyonluktan uzaklaşmasına rağmen bu hafta alınan galibiyetle birlikte lider ile puan farkı aynı kalsada diğer takımlarla puan farkını azaltarak 3. Sıraya kadar çıktı. Bunda en önemli faktörlerden birisi ise grupta yer alan birçok takım birbirine yakın puanlarda oldukları için ikinci yarının ilk karşılaşmasını kazanan Şanlıurfaspor bir anda birkaç basamak birden yükseldi. Bu hafta 11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılaşma bizleri aldatmasın sonuçta sezon uzun bir periyot bu uzun yolda sarı yeşilli temsilcimiz en rahat karşılaşmalarından bir tanesini oynadı. Bu takım transfer yapmadığı yeni oyuncular takıma monta olmadığı takdirde ligi orta sıralarda hatta daha altlarda bitirir. Bu takım bu futbolcular ile gidebildiği noktaya kadar gider ama futboldur bu sonuçta iyi futbolcuları olan iyi oynayan ve gol atan takım kazanır.        
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2018 - Cuma

TRANFER ŞART

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor ikinci yarının başlamasının ardından sahasında oynadığı karşılaşmada her ne kadar da galip geldiyse sonraki haftalarda birbirinden zorlu karşılaşmalar kendilerini bekliyor.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli ekip ilk devre sonunda şampiyonluktan uzaklaşmasına rağmen bu hafta alınan galibiyetle birlikte lider ile puan farkı aynı kalsada diğer takımlarla puan farkını azaltarak 3. Sıraya kadar çıktı.

Bunda en önemli faktörlerden birisi ise grupta yer alan birçok takım birbirine yakın puanlarda oldukları için ikinci yarının ilk karşılaşmasını kazanan Şanlıurfaspor bir anda birkaç basamak birden yükseldi.

Bu hafta 11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılaşma bizleri aldatmasın sonuçta sezon uzun bir periyot bu uzun yolda sarı yeşilli temsilcimiz en rahat karşılaşmalarından bir tanesini oynadı.

Bu takım transfer yapmadığı yeni oyuncular takıma monta olmadığı takdirde ligi orta sıralarda hatta daha altlarda bitirir.

Bu takım bu futbolcular ile gidebildiği noktaya kadar gider ama futboldur bu sonuçta iyi futbolcuları olan iyi oynayan ve gol atan takım kazanır.

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.