Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1584+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TEŞEKKÜRLER ŞUÇGAD!

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak ve yönetiminin organize ettiği tatile benimde katılma fırsatım oldu.  Deyim yerindeyse tatilin başından sonuna kadar gelen tüm arkadaşlar böyle bir organizasyonda yer aldıkları için çok memnun ve mutlu oldular. Bizler sahada çalışan gazeteciler olarak öyle geliri yüksek bir para kazanmıyoruz. Neredeyse hepimiz asgari ücret ile geçimlerini sağlamaya çalışan insanlarız. Ben kendi adıma konuşayım, Tatil anlayışı derseniz yılda bir defa oda fırsat ve imkan bulursak bir haftalığına kaplıcadan ibaret bir tatil anlayışımız var. 1995 yılından bu yana aktif olarak bu gazetecilik mesleğinin içinden gelen ve çekirdekten yetişme derler ya öyle biriyim. Ben bu kadar yıl bu meslekte yerel basında olmama rağmen böyle bir organizasyon ne duydum, ne işittim bunları boş verin hayal bile etmekte güçlük çekerdim sanırım. Ama öyle bir zaman gelecek Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) kurulacak ve Başkanı Tahir Gülebak bu emekçi insanları beş yıldızlı otellerde ağırlayıp her türlü imkanı önlerine sererek bir tatil yapma fırsatı verecek. Kusura bakmayın ama bana bunu yıllar önce birileri söylese idi derdim aklında zorun var galiba ama oluyormuş ve oldu. Tatil yerimiz Alanya idi. Şanlıurfa'dan arkadaşlar ve dostlarla sohbet ederek Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya kadar gitmek sizlere çok yorucu gelebilir ama hiçte öyle olmadı. Değerli büyüklerimiz ve sevdiğimiz insanlarla vakit geçirerek çok güzel bir yolculuk ardından otelimize yerleştik. Çok modern ve pırıl pırıl beş yıldızlı otelde insanların rahat edebileceği her türlü imkan ve olanak sunulmuş durumda. Zaten otel müdürü de bizlerle yakından ilgilenerek müşteriye ne kadar değer verdiğini gösterdi. Bizim gibi dünyanın en zor işlerinden birini yapan gazeteciler için tatil beyin ve vücudun rahatlaması için şart desek yeridir. Türkiye’nin sayılı tatil yerlerinden biri olan Alanya’nın denizi harika birde bunun yanında birbirinden muhteşem havuzlar ve diğer hizmetlerde eklenince zaten buradan keyif almanız kaçınılmaz oluyor. Tüm arkadaşlar la birlikte yorucu geçen bir yılın stresini atmak harika oldu. Bize bu imkânı sunan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak’a yönetimine ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İYİ Kİ VARSIN KALBİ GÜZEL MERT İNSAN…    
Ekleme Tarihi: 29 Ağustos 2016 - Pazartesi

TEŞEKKÜRLER ŞUÇGAD!

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak ve yönetiminin organize ettiği tatile benimde katılma fırsatım oldu.  Deyim yerindeyse tatilin başından sonuna kadar gelen tüm arkadaşlar böyle bir organizasyonda yer aldıkları için çok memnun ve mutlu oldular.

Bizler sahada çalışan gazeteciler olarak öyle geliri yüksek bir para kazanmıyoruz. Neredeyse hepimiz asgari ücret ile geçimlerini sağlamaya çalışan insanlarız.

Ben kendi adıma konuşayım, Tatil anlayışı derseniz yılda bir defa oda fırsat ve imkan bulursak bir haftalığına kaplıcadan ibaret bir tatil anlayışımız var.

1995 yılından bu yana aktif olarak bu gazetecilik mesleğinin içinden gelen ve çekirdekten yetişme derler ya öyle biriyim. Ben bu kadar yıl bu meslekte yerel basında olmama rağmen böyle bir organizasyon ne duydum, ne işittim bunları boş verin hayal bile etmekte güçlük çekerdim sanırım.

Ama öyle bir zaman gelecek Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) kurulacak ve Başkanı Tahir Gülebak bu emekçi insanları beş yıldızlı otellerde ağırlayıp her türlü imkanı önlerine sererek bir tatil yapma fırsatı verecek. Kusura bakmayın ama bana bunu yıllar önce birileri söylese idi derdim aklında zorun var galiba ama oluyormuş ve oldu.

Tatil yerimiz Alanya idi. Şanlıurfa'dan arkadaşlar ve dostlarla sohbet ederek Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya kadar gitmek sizlere çok yorucu gelebilir ama hiçte öyle olmadı. Değerli büyüklerimiz ve sevdiğimiz insanlarla vakit geçirerek çok güzel bir yolculuk ardından otelimize yerleştik.

Çok modern ve pırıl pırıl beş yıldızlı otelde insanların rahat edebileceği her türlü imkan ve olanak sunulmuş durumda. Zaten otel müdürü de bizlerle yakından ilgilenerek müşteriye ne kadar değer verdiğini gösterdi.

Bizim gibi dünyanın en zor işlerinden birini yapan gazeteciler için tatil beyin ve vücudun rahatlaması için şart desek yeridir.

Türkiye’nin sayılı tatil yerlerinden biri olan Alanya’nın denizi harika birde bunun yanında birbirinden muhteşem havuzlar ve diğer hizmetlerde eklenince zaten buradan keyif almanız kaçınılmaz oluyor.

Tüm arkadaşlar la birlikte yorucu geçen bir yılın stresini atmak harika oldu.

Bize bu imkânı sunan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak’a yönetimine ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

İYİ Kİ VARSIN KALBİ GÜZEL MERT İNSAN…

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.