Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1029+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN GÜVENÇ

Dün Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığını bir ziyaret edeyim dedim, malum eski başkan Bahattin Canbeyli ağabeyimin vefatının ardından çokta içimden fazla gitmek gelmiyordu, zira oraya gittiğim zaman hep merhum başkan aklıma geliyor ve anılarım canlandığı için bu şekilde davranıyordum.Merhum başkanın vefatının ardından 17 Haziranda yazdığım köşe yazısında hem başkan Bahattin Canbeyli'yi anmış, hemde o günkü yazdığım yazıda şunları aynen söylemiştim: "Türkiye'de ve Şanlıurfa'da Bahattin Canbeyli gibi insanlar kolay, kolay yetişmiyor boşluğu doldurulamayacaktır. Şanlıurfa Valiliğinden, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden bir isteğim olacak yapılacak olan veya mevcut bir spor tesisine Sayın Bahattin Canbeyli'nin isminin verilmesi yönünde bir talebim olacak dikkate alırlarsa ve bu spor adamının ismini ebediyete kadar yaşatırlarsa çok sevinirim." Diye bir talebim, isteğim olmuştu.Yaptığım ziyarette Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu'nun bana verdiği müjdeli haber karşısında çok sevindim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin ilk yapacağı meclis toplantısında gündeme getirerek merhum Bahattin Canbeyli'nin isminin Yenice'de bulunan spor tesisine verileceğinin müjdesini vermiş bu sevindirici haber karşısında bende çok duygulandım, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'e çok teşekkür etmek istiyorum, Şanlıurfa için önemli bu spor adamının ismini yaşattığı ve sporu bu kadar seven bir başkan olduğu için teşekkürler Sayın Başkan!Bu arada önceki gün vefat eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç beyin anneleri Huriye Güvenç'e de Allahtan rahmet diliyor. Güvenç ailesine ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum…Allah mekânını cennet etsin, İnşallah…
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2015 - Perşembe

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN GÜVENÇ

Dün Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığını bir ziyaret edeyim dedim, malum eski başkan Bahattin Canbeyli ağabeyimin vefatının ardından çokta içimden fazla gitmek gelmiyordu, zira oraya gittiğim zaman hep merhum başkan aklıma geliyor ve anılarım canlandığı için bu şekilde davranıyordum.
Merhum başkanın vefatının ardından 17 Haziranda yazdığım köşe yazısında hem başkan Bahattin Canbeyli'yi anmış, hemde o günkü yazdığım yazıda şunları aynen söylemiştim: "Türkiye'de ve Şanlıurfa'da Bahattin Canbeyli gibi insanlar kolay, kolay yetişmiyor boşluğu doldurulamayacaktır.
Şanlıurfa Valiliğinden, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden bir isteğim olacak yapılacak olan veya mevcut bir spor tesisine Sayın Bahattin Canbeyli'nin isminin verilmesi yönünde bir talebim olacak dikkate alırlarsa ve bu spor adamının ismini ebediyete kadar yaşatırlarsa çok sevinirim." Diye bir talebim, isteğim olmuştu.
Yaptığım ziyarette Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu'nun bana verdiği müjdeli haber karşısında çok sevindim.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin ilk yapacağı meclis toplantısında gündeme getirerek merhum Bahattin Canbeyli'nin isminin Yenice'de bulunan spor tesisine verileceğinin müjdesini vermiş bu sevindirici haber karşısında bende çok duygulandım, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'e çok teşekkür etmek istiyorum, Şanlıurfa için önemli bu spor adamının ismini yaşattığı ve sporu bu kadar seven bir başkan olduğu için teşekkürler Sayın Başkan!
Bu arada önceki gün vefat eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç beyin anneleri Huriye Güvenç'e de Allahtan rahmet diliyor.
Güvenç ailesine ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum…
Allah mekânını cennet etsin, İnşallah…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.