Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Temiz hava alalım derken

Yarı çöl ikliminde bulunan Şanlıurfa son yılların en sıcak yazını yaşamakta, Önceki gün Pazar akşamı çocuklar ile birlikte akşam Karaköprü'de bulunan mesire alanına bir çay içmeye gidelim dedik. Fakat keşke gitmez olaydık.İnanın kocaman alanda tabir yerinde ise iğne atsanız yere düşmeyecek derecede bir kalabalık ve vatandaşların yaptığı mangalın dumanından nerdeyse temiz hava alalım derken dumandan zehirlenecek seviyeye geldik.Araçtan hiç inmememize rağmen yolda çift taraflı oluşan parklar ve trafik yoğunluğu yüzünden en az yarım saatte zorda olsa mesire alanından ayrıldım.Nüfusu 2 milyonu geçmiş olan memleketim de bu parka benzer vatandaşların rahat nefes alabilecek bunun gibi yerler çok az sayıda, keşke buna benzer piknik yerleri ve alanlar memleketimde çok daha fazla olsa da vatandaşlar rahat bir şekilde gidip pikniklerini yapıp temiz hava alabilseler.
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2015 - Salı

Temiz hava alalım derken

Yarı çöl ikliminde bulunan Şanlıurfa son yılların en sıcak yazını yaşamakta, Önceki gün Pazar akşamı çocuklar ile birlikte akşam Karaköprü'de bulunan mesire alanına bir çay içmeye gidelim dedik.
Fakat keşke gitmez olaydık.
İnanın kocaman alanda tabir yerinde ise iğne atsanız yere düşmeyecek derecede bir kalabalık ve vatandaşların yaptığı mangalın dumanından nerdeyse temiz hava alalım derken dumandan zehirlenecek seviyeye geldik.
Araçtan hiç inmememize rağmen yolda çift taraflı oluşan parklar ve trafik yoğunluğu yüzünden en az yarım saatte zorda olsa mesire alanından ayrıldım.
Nüfusu 2 milyonu geçmiş olan memleketim de bu parka benzer vatandaşların rahat nefes alabilecek bunun gibi yerler çok az sayıda, keşke buna benzer piknik yerleri ve alanlar memleketimde çok daha fazla olsa da vatandaşlar rahat bir şekilde gidip pikniklerini yapıp temiz hava alabilseler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.