Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1572+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TELLO MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ İLE DESTAN YAZDI

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Cuma akşamı Güneydoğu derbisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u Gap Arena Stadyumunda konuk etti.Geçen hafta Orduspor deplasmanında PTT 1. ligin son sırasında bulunan mor menekşelere beş gol atarak taraftarını sevindiren sarı yeşilli temsilcimiz bu haftada kaptan Rodrigo Tello'nun gösterdiği üstün performans sayesinde iyi bir oyun sonucu seyircisi önünde kazanmasını bildi.Karşılaşmaya damga vuran isimlerin başında kaptan Tello geliyordu, Şanlıurfaspor'a geldiği günden bu yana bir türlü istenilen performansı bir türlü sahaya yansıtamayan, PTT 1. ligin devre arasında da Şanlıurfaspor dan gönderilmesi gündeme gelen Rodrigo Tello deyim yerindeyse Cuma akşamı oynadığı oyunla yeniden doğmuş gibi oldu.Cihat Arslan'ın istifasında sonra takımın başına gelen Osman Özköylü ile yeniden kendine genel kaptan kaşı açılmasına rağmen Cuma akşamı oynadığı oyunla takım arkadaşlarını da tetikleyen isim olmuştu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında bir asist ve maçın bitiş düdüğüne az bir zaman kala attığı golle kendini yeniden bulan Rodrigo Tello, Gap Arenada bulunan sarı yeşilli taraftarları da deyim yerinde ise adeta mest etti.35 yaşında olmasına rağmen ve kaşı açılmasına rağmen oyundan çıkmak istemeyen Tello'nun bu davranışı genç oyunculara da iyi bir örnek olacak nitelikte, Kaptan Rodrigo Tello'ya gösterdiği bu performans dan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.İYİ Kİ VARSIN, İYİKİ URFASPORDASIN KAPTAN…
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2015 - Pazartesi

TELLO MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ İLE DESTAN YAZDI

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Cuma akşamı Güneydoğu derbisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u Gap Arena Stadyumunda konuk etti.
Geçen hafta Orduspor deplasmanında PTT 1. ligin son sırasında bulunan mor menekşelere beş gol atarak taraftarını sevindiren sarı yeşilli temsilcimiz bu haftada kaptan Rodrigo Tello'nun gösterdiği üstün performans sayesinde iyi bir oyun sonucu seyircisi önünde kazanmasını bildi.
Karşılaşmaya damga vuran isimlerin başında kaptan Tello geliyordu, Şanlıurfaspor'a geldiği günden bu yana bir türlü istenilen performansı bir türlü sahaya yansıtamayan, PTT 1. ligin devre arasında da Şanlıurfaspor dan gönderilmesi gündeme gelen Rodrigo Tello deyim yerindeyse Cuma akşamı oynadığı oyunla yeniden doğmuş gibi oldu.
Cihat Arslan'ın istifasında sonra takımın başına gelen Osman Özköylü ile yeniden kendine genel kaptan kaşı açılmasına rağmen Cuma akşamı oynadığı oyunla takım arkadaşlarını da tetikleyen isim olmuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında bir asist ve maçın bitiş düdüğüne az bir zaman kala attığı golle kendini yeniden bulan Rodrigo Tello, Gap Arenada bulunan sarı yeşilli taraftarları da deyim yerinde ise adeta mest etti.
35 yaşında olmasına rağmen ve kaşı açılmasına rağmen oyundan çıkmak istemeyen Tello'nun bu davranışı genç oyunculara da iyi bir örnek olacak nitelikte, Kaptan Rodrigo Tello'ya gösterdiği bu performans dan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İYİ Kİ VARSIN, İYİKİ URFASPORDASIN KAPTAN…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.