Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TEKNİK ADAM FARKI!

PTT birinci Lig'de Küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u 3-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden sarı yeşilli temsilcimiz ateş hattından biraz olsun uzaklaştı ve alınan bu galibiyet ile yeni teknik direktör Erhan Altın ve futbolcuların kendilerine güvenleri geri geldi. Şanlıurfaspor'da ikinci karşılaşmasına çıkan teknik direktör Erhan Altın oyun sisteminde ve ilk 11'de yer alan futbolcularda yaptığı değişiklik galibiyeti getirdi. Tugay Kerimoğlu'nun ayrılmasından sonra takımın başına geçen teknik patron çıktığı ikinci maçta galibiyetle tanışmış oldu. Şanlıurfaspor rakip Kayseri Erciyes spor takımı karşısında özellikle futbolcuların istekli hali gözlerden kaçmadı. Temsilcimiz bu deplasmanda eğer üç puanla dönmese idi küme düşme yolunda işimiz çok zor olacak idi. Göreve geçen hafta Alanyaspor karşılaşmasından hemen bir gün önce gelen belkide takımla birlikte antrenmana bile çıkmayan yeni teknik direktör Erhan Altın kısa bir süre geçmesine rağmen takımda yaptığı radikal değişiklikler ile galibiyette önemli rol oynadı. Önceki gün oynanan karşılaşmada en beğendiğim isimlerin başında tabiki de Mertcan geliyordu. Sahada ayak basmadık yer bırakmayan genç futbolcu eski teknik adam Kerimoğlu döneminde de kötü bir futbol oynamıyordu. Ama görünen o ki yeni teknik adam Mertcan'a ilk 11 de daha fazla şans verecek gibi görünüyor. Genç oyuncu özellikle hızı, çabukluğu, pres ile rakip takımın o kanadını çok zorladı. Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve Ersun Yanal döneminde A takım kadrosuna alınan Mertcan, Tugay Kerimoğlu'nun ısrarla istediği genç oyuncuların başında geliyordu. Trabzon spor'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak alınan genç futbolcu ile inşallah sezon sonu Şanlıurfaspor kontrat imzalar. Bu hafta Cumartesi güne kendi sahamızda oynayacağımız Karabükspor karşılaşmasında taraftarında desteği ile sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılırsa rahat bir nefes almış olur.
Ekleme Tarihi: 19 Nisan 2016 - Salı

TEKNİK ADAM FARKI!

PTT birinci Lig'de Küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u 3-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden sarı yeşilli temsilcimiz ateş hattından biraz olsun uzaklaştı ve alınan bu galibiyet ile yeni teknik direktör Erhan Altın ve futbolcuların kendilerine güvenleri geri geldi.

Şanlıurfaspor'da ikinci karşılaşmasına çıkan teknik direktör Erhan Altın oyun sisteminde ve ilk 11'de yer alan futbolcularda yaptığı değişiklik galibiyeti getirdi.

Tugay Kerimoğlu'nun ayrılmasından sonra takımın başına geçen teknik patron çıktığı ikinci maçta galibiyetle tanışmış oldu.

Şanlıurfaspor rakip Kayseri Erciyes spor takımı karşısında özellikle futbolcuların istekli hali gözlerden kaçmadı. Temsilcimiz bu deplasmanda eğer üç puanla dönmese idi küme düşme yolunda işimiz çok zor olacak idi.

Göreve geçen hafta Alanyaspor karşılaşmasından hemen bir gün önce gelen belkide takımla birlikte antrenmana bile çıkmayan yeni teknik direktör Erhan Altın kısa bir süre geçmesine rağmen takımda yaptığı radikal değişiklikler ile galibiyette önemli rol oynadı.

Önceki gün oynanan karşılaşmada en beğendiğim isimlerin başında tabiki de Mertcan geliyordu.
Sahada ayak basmadık yer bırakmayan genç futbolcu eski teknik adam Kerimoğlu döneminde de kötü bir futbol oynamıyordu.
Ama görünen o ki yeni teknik adam Mertcan'a ilk 11 de daha fazla şans verecek gibi görünüyor.

Genç oyuncu özellikle hızı, çabukluğu, pres ile rakip takımın o kanadını çok zorladı.

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve Ersun Yanal döneminde A takım kadrosuna alınan Mertcan, Tugay Kerimoğlu'nun ısrarla istediği genç oyuncuların başında geliyordu.

Trabzon spor'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak alınan genç futbolcu ile inşallah sezon sonu Şanlıurfaspor kontrat imzalar.

Bu hafta Cumartesi güne kendi sahamızda oynayacağımız Karabükspor karşılaşmasında taraftarında desteği ile sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılırsa rahat bir nefes almış olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.