Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1225+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TEK ÇIKIŞ GALİBİYET

PTT 1. Ligde bu akşam çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı yeşilli temsilcimiz ya tamam yada PTT 1. Lige devam anlamında olan bu karşılaşmadan mutlak galip gelmesi lazım. 2. ligde şampiyon olduktan sonra 4 yıldır PTT 1. Ligde mücadele veren sarı yeşilli ekibimiz sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen alınan kötü sonuçlardan sonra şimdi küme düşmemek için mücadele veriyor. Ligin başında yapılan yanlış oyuncu tercihleri ve alınan kötü sonuçlar sonrası ligde devre arasına yakın teknik direktör Engin Korukır’la yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Tugay Kerimoğlu ile yeniden futbolcular transfer edilmiş devre arasında yepyeni bir takım kurulmasına rağmen galibiyetler bir türlü gelmeyince, bu takımı play-off oynatacağım diye gelen Tugay hoca ile de yollar ayrılmış, takım play-of değil ama küme düşmeye oynar diyenler bir kez daha haklı çıkmış oldular. Bizde Yeniurfa Gazetesi ve köşe yazarları olarak o dönemde takımın aldığı kötü sonuçlardan sonra yönetimi, futbolcuları ve teknik heyeti birçok kez eleştirmiş ve takımın bu gidişatının hayra alamet olmadığını, böyle giderse bu takımı kötü günlerin beklediğini birçok kez kaleme almıştık. Gelinen noktada artık ben bunu dedim, sen şunu dedim polemiği değil zaten söylediklerim. Tugay hocanın gidişinden sonra takımın başına geçen Erhan Altın ilk antreman sonrasında çıktığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılınca kamuoyu tamam artık bu takım ligde kalır tek sorun hocaymış gibi söylemlere girmeye başladılar ama ilerleyen haftalarda kötü sonuç alınmaya başlayınca demek tek sorun hoca değiştirmekle veya kadronun tamamını değiştirmekle çözülmediğini anlamış olsalar gerek herhâlde! Ama şimdi suçlu kim diye soracak olursanız kaybedilen şampiyonluğun arkasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım nasıl sorumlu aramaya gerek yok tek sorumlu benim diyorsa, Şanlıurfaspor’un bu kötü gidişatından sonrada birileri çıkıp bu sorumluluğu üstüne alması lazım. İnşallah bugün oynanacak olan sezonun belki de en önemli karşılaşmasında Şanlıurfaspor taraftarında desteğini arkasına alarak karşılaşmayı kazanır ve sosyal yaşantısı nerdeyse olmayan bu şehirde on beş günde birde olsa veya haftada bir canlı yayınla da olsa çok sevdiğimiz şanlı takımımızı önümüzdeki yılda PTT 1. Ligde izlemeye devam ederiz. Benim şahsi düşüncem buğun oynanacak olan Adana Demir Spor karşılaşmasında şanlı taraftarımızın da desteği ile Şanlıurfaspor’un bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak kümede kalacağı düşüncesindeyim. Dualarımız seninle haydi Şanlıurfaspor her vurduğun gol olur inşallah…  
Ekleme Tarihi: 13 Mayıs 2016 - Cuma

TEK ÇIKIŞ GALİBİYET

PTT 1. Ligde bu akşam çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı yeşilli temsilcimiz ya tamam yada PTT 1. Lige devam anlamında olan bu karşılaşmadan mutlak galip gelmesi lazım.

2. ligde şampiyon olduktan sonra 4 yıldır PTT 1. Ligde mücadele veren sarı yeşilli ekibimiz sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen alınan kötü sonuçlardan sonra şimdi küme düşmemek için mücadele veriyor.

Ligin başında yapılan yanlış oyuncu tercihleri ve alınan kötü sonuçlar sonrası ligde devre arasına yakın teknik direktör Engin Korukır’la yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Tugay Kerimoğlu ile yeniden futbolcular transfer edilmiş devre arasında yepyeni bir takım kurulmasına rağmen galibiyetler bir türlü gelmeyince, bu takımı play-off oynatacağım diye gelen Tugay hoca ile de yollar ayrılmış, takım play-of değil ama küme düşmeye oynar diyenler bir kez daha haklı çıkmış oldular.

Bizde Yeniurfa Gazetesi ve köşe yazarları olarak o dönemde takımın aldığı kötü sonuçlardan sonra yönetimi, futbolcuları ve teknik heyeti birçok kez eleştirmiş ve takımın bu gidişatının hayra alamet olmadığını, böyle giderse bu takımı kötü günlerin beklediğini birçok kez kaleme almıştık.

Gelinen noktada artık ben bunu dedim, sen şunu dedim polemiği değil zaten söylediklerim. Tugay hocanın gidişinden sonra takımın başına geçen Erhan Altın ilk antreman sonrasında çıktığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılınca kamuoyu tamam artık bu takım ligde kalır tek sorun hocaymış gibi söylemlere girmeye başladılar ama ilerleyen haftalarda kötü sonuç alınmaya başlayınca demek tek sorun hoca değiştirmekle veya kadronun tamamını değiştirmekle çözülmediğini anlamış olsalar gerek herhâlde!

Ama şimdi suçlu kim diye soracak olursanız kaybedilen şampiyonluğun arkasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım nasıl sorumlu aramaya gerek yok tek sorumlu benim diyorsa, Şanlıurfaspor’un bu kötü gidişatından sonrada birileri çıkıp bu sorumluluğu üstüne alması lazım.

İnşallah bugün oynanacak olan sezonun belki de en önemli karşılaşmasında Şanlıurfaspor taraftarında desteğini arkasına alarak karşılaşmayı kazanır ve sosyal yaşantısı nerdeyse olmayan bu şehirde on beş günde birde olsa veya haftada bir canlı yayınla da olsa çok sevdiğimiz şanlı takımımızı önümüzdeki yılda PTT 1. Ligde izlemeye devam ederiz.

Benim şahsi düşüncem buğun oynanacak olan Adana Demir Spor karşılaşmasında şanlı taraftarımızın da desteği ile Şanlıurfaspor’un bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak kümede kalacağı düşüncesindeyim.

Dualarımız seninle haydi Şanlıurfaspor her vurduğun gol olur inşallah…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.