Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1160+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TEBRİKLER FATİH'İN ASLANLARI

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda mücadele eden Milli Takımımız İzlanda'yı güzel oyun sonucu 1-0 yenerek "en iyi üçüncü" kontenjanından Fransa'da oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımız karşılaşmaya biraz tutuk bir futbolla başlasa da ilerleyen dakikalarda üst, üste pozisyonlara girdi.Milli Takım 89. dakikada Selçuk İnan kaydederken, maçın 78. dakikasında Gökhan Töre kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Milli Takım Cumartesi günü oynadığı Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında da üstün oyunu ve art arda girdiği pozisyonlar, attığı goller ile taraflı, tarafsız her kesimin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.Gerek Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında, gerekse de dün akşam oynanan İzlanda karşılaşmasında Arda Turan takım kaptanlığına yakışır güzel bir oyun sahaya yansıtmış ve takımını kurtaran kaptan olmuştur.Tabi diğer futbolcularımızda çok güzel bir mücadele sergilediler her iki karşılaşmada da bu güzel mücadeleyi sergileyen Fatih'in aslanlarını tebrik ediyorum.Türkiye, 1996, 2000 ve 2008'den sonra 4. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösterecek.A Grubu'nda oynanan günün diğer maçlarında Çek Cumhuriyeti deplasmanda Hollanda'yı 3-2, Kazakistan da Letonya'yı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fatih Terim yönetimindeki Milli Takımız grubunu 18 puanla 3. sırada tamamladı ve gruplarda en iyi puanlı 3. takım olarak 2016'da Fransa'da oynanacak finallere direkt katılma hakkı kazandı.
Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2015 - Perşembe

TEBRİKLER FATİH'İN ASLANLARI

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda mücadele eden Milli Takımımız İzlanda'yı güzel oyun sonucu 1-0 yenerek "en iyi üçüncü" kontenjanından Fransa'da oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımız karşılaşmaya biraz tutuk bir futbolla başlasa da ilerleyen dakikalarda üst, üste pozisyonlara girdi.
Milli Takım 89. dakikada Selçuk İnan kaydederken, maçın 78. dakikasında Gökhan Töre kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Milli Takım Cumartesi günü oynadığı Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında da üstün oyunu ve art arda girdiği pozisyonlar, attığı goller ile taraflı, tarafsız her kesimin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.
Gerek Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında, gerekse de dün akşam oynanan İzlanda karşılaşmasında Arda Turan takım kaptanlığına yakışır güzel bir oyun sahaya yansıtmış ve takımını kurtaran kaptan olmuştur.
Tabi diğer futbolcularımızda çok güzel bir mücadele sergilediler her iki karşılaşmada da bu güzel mücadeleyi sergileyen Fatih'in aslanlarını tebrik ediyorum.
Türkiye, 1996, 2000 ve 2008'den sonra 4. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösterecek.
A Grubu'nda oynanan günün diğer maçlarında Çek Cumhuriyeti deplasmanda Hollanda'yı 3-2, Kazakistan da Letonya'yı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fatih Terim yönetimindeki Milli Takımız grubunu 18 puanla 3. sırada tamamladı ve gruplarda en iyi puanlı 3. takım olarak 2016'da Fransa'da oynanacak finallere direkt katılma hakkı kazandı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.