Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TARAFTARLAR MERSİN AKIN EDİYOR

TFF birinci ligde 26. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü saat 16:00’da deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına Şanlıurfaspor taraftarları adeta akın ediyorlar. Şanlıurfa’da bulunan iki taraftar derneklerine Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını izlemek için her birine 6 adet otobüs verilmesine rağmen bu otobüslerde şimdiden yer kalmamış durumda ve kendilerine 4’er adet daha otobüs tahsis edilmesini talep ediyorlar. Yani deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada Şanlıurfaspor’lu futbolcular kendi sahalarında ki gibi bir taraftar topluluğuna karşı mücadele verecekler. Ligde zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan her iki takımda galibiyetle ayrılmanın hesapları içerisindeler. Şanlıurfaspor teknik direktör Ogün Temizkanoğlu’nun göreve gelmesinden sonra Sivasspor maçında 3 puan olarak sahadan ayrılan Şanlıurfaspor liglere verilen arayı da iyi değerlendirerek teknik direktör ve futbolcular ile birbirlerine olan uyumları biraz daha arttığı düşüncesindeyim. Şanlıurfaspor'un, Sivasspor karşısında futbolcuların özellikle ikinci yarıda kondisyon eksiklikleri göze çarpan en önemli detaylardan birisi idi. Hatta karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında futbolcuların bir kısmı koşmakta bile zorlanmaya başladılar. Teknik direktör Ogün Temizkanoğlu’na bu soruyu ben yönettim takımda kondisyon eksikliği var mı diye, O da karşılaşma sonrası basın toplantısında cevapladı bu soruyu, evet katılıyorum takımda kondisyon eksikliği var inşallah liglere verilen arada iyi çalışarak eksikliklerimizi ve takım oyunumuzu biraz daha ilerletecek demişti. Bu haftaki Mersin deplasmanına ben de gideceğim orada olup canlı bir şekilde karşılaşmayı izleyeceğim teknik direktör Ogün Temizkanoğlu’nun elinde sihirli bir değnek yok ama futbolcularla olan iletişimi ve teknik direktörlük kariyeri ile başarılı bir hocadır kendisi. 20 gün önce takımın başına geçmesine rağmen takıma bir şeyler katacağı kanaatindeyim. Bu haftaki karşılaşmada defansta oynayan futbolcularımıza çok iş düşüyor. Özellikle Sivasspor karşılaşmasında basit bir hata sonucu oluşan penaltıyı unutmamak lazım, Eğer o penaltı gol olsaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Bir de Mersin idmanyurdu'nun ligdeki konumuna bakarak karar vermemek lazım. Ligde her ne kadar son sırada yer alsa da Mersin İdmanyurdu iyi futbolculardan kurulu bir ekip. O yüzden bu karşılaşmaya daha bir önem vermemiz lazım. İnşallah Mersin'e gidecek olan taraftarların da desteğiyle bu karşılaşmayı kazanır ve Şanlıurfa'ya mutlu bir şekilde döneriz. Kalbimiz seninle Şanlıurfaspor…
Ekleme Tarihi: 30 Mart 2017 - Perşembe

TARAFTARLAR MERSİN AKIN EDİYOR

TFF birinci ligde 26. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü saat 16:00’da deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına Şanlıurfaspor taraftarları adeta akın ediyorlar.

Şanlıurfa’da bulunan iki taraftar derneklerine Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını izlemek için her birine 6 adet otobüs verilmesine rağmen bu otobüslerde şimdiden yer kalmamış durumda ve kendilerine 4’er adet daha otobüs tahsis edilmesini talep ediyorlar.

Yani deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada Şanlıurfaspor’lu futbolcular kendi sahalarında ki gibi bir taraftar topluluğuna karşı mücadele verecekler.

Ligde zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan her iki takımda galibiyetle ayrılmanın hesapları içerisindeler.

Şanlıurfaspor teknik direktör Ogün Temizkanoğlu’nun göreve gelmesinden sonra Sivasspor maçında 3 puan olarak sahadan ayrılan Şanlıurfaspor liglere verilen arayı da iyi değerlendirerek teknik direktör ve futbolcular ile birbirlerine olan uyumları biraz daha arttığı düşüncesindeyim.

Şanlıurfaspor'un, Sivasspor karşısında futbolcuların özellikle ikinci yarıda kondisyon eksiklikleri göze çarpan en önemli detaylardan birisi idi. Hatta karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında futbolcuların bir kısmı koşmakta bile zorlanmaya başladılar.

Teknik direktör Ogün Temizkanoğlu’na bu soruyu ben yönettim takımda kondisyon eksikliği var mı diye, O da karşılaşma sonrası basın toplantısında cevapladı bu soruyu, evet katılıyorum takımda kondisyon eksikliği var inşallah liglere verilen arada iyi çalışarak eksikliklerimizi ve takım oyunumuzu biraz daha ilerletecek demişti.

Bu haftaki Mersin deplasmanına ben de gideceğim orada olup canlı bir şekilde karşılaşmayı izleyeceğim teknik direktör Ogün Temizkanoğlu’nun elinde sihirli bir değnek yok ama futbolcularla olan iletişimi ve teknik direktörlük kariyeri ile başarılı bir hocadır kendisi.

20 gün önce takımın başına geçmesine rağmen takıma bir şeyler katacağı kanaatindeyim.

Bu haftaki karşılaşmada defansta oynayan futbolcularımıza çok iş düşüyor.

Özellikle Sivasspor karşılaşmasında basit bir hata sonucu oluşan penaltıyı unutmamak lazım, Eğer o penaltı gol olsaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

Bir de Mersin idmanyurdu'nun ligdeki konumuna bakarak karar vermemek lazım.

Ligde her ne kadar son sırada yer alsa da Mersin İdmanyurdu iyi futbolculardan kurulu bir ekip. O yüzden bu karşılaşmaya daha bir önem vermemiz lazım. İnşallah Mersin'e gidecek olan taraftarların da desteğiyle bu karşılaşmayı kazanır ve Şanlıurfa'ya mutlu bir şekilde döneriz.

Kalbimiz seninle Şanlıurfaspor…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.