Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1593+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin 3. Haftasında 11 Nisan stadyumunda ağırlayacağı Karacabey Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor. Şanlıurfaspor teknik direktörü Gürses Kılıç yönetiminde sabah akşam olmak üzere çift antrenmanla Karacabey Belediyespor hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da geçen hafta oynanan Eskişehirspor karşısında alınan beraberlik sonrası bu hafta pazar günü 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Geçen hafta Eskişehirspor deplasmanında sahadan son derece pasif bir futbol sergileyen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor İnşallah bu hafta rakip takım karşısında baskılı bir futbol yansıtarak sahadan galibiyetle ayrılmasını bilir. Özellikle her iki kanatta oynayan futbolcularımız çok yetenekli futbolcular kanatlardan yapılacak olan hızlı ataklarda rakip takım kalesinde yapılacak olan ortalar ile golcü futbolcularımızın düzgün vuruşu rakip takımı 11 Nisan stadyumunda mağlup etme şansımız çok yüksek. Her şeyden önce taraftarları bu karşılaşmaya giderek takımımıza tam destek vermeleri lazım. Ligin ilk haftasında karşılaştığımız Ankara Demir Spor karşılaşmasında yaklaşık 3 bin sarı yeşilli taraftar stadyumunda karşılaşmayı canlı olarak takip etmişti. 30 bin kişilik stadyumda 3 bin taraftar yüzde ona bile tekabül etmeyen bir rakam bu yüzden bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor taraftarına büyük iş düşüyor. Sarı yeşilli takıma verecekleri destek ile karşılaşma da büyük rol oynayabilirler. Haydi Şanlıurfaspor'um kalbimiz ve yüreğimiz seninle, İnşallah bu hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor karşılaşmasında 3 puan alarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edersin.
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2021 - Pazartesi

TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin 3. Haftasında 11 Nisan stadyumunda ağırlayacağı Karacabey Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Gürses Kılıç yönetiminde sabah akşam olmak üzere çift antrenmanla Karacabey Belediyespor hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da geçen hafta oynanan Eskişehirspor karşısında alınan beraberlik sonrası bu hafta pazar günü 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor.

Geçen hafta Eskişehirspor deplasmanında sahadan son derece pasif bir futbol sergileyen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor İnşallah bu hafta rakip takım karşısında baskılı bir futbol yansıtarak sahadan galibiyetle ayrılmasını bilir.

Özellikle her iki kanatta oynayan futbolcularımız çok yetenekli futbolcular kanatlardan yapılacak olan hızlı ataklarda rakip takım kalesinde yapılacak olan ortalar ile golcü futbolcularımızın düzgün vuruşu rakip takımı 11 Nisan stadyumunda mağlup etme şansımız çok yüksek.

Her şeyden önce taraftarları bu karşılaşmaya giderek takımımıza tam destek vermeleri lazım.

Ligin ilk haftasında karşılaştığımız Ankara Demir Spor karşılaşmasında yaklaşık 3 bin sarı yeşilli taraftar stadyumunda karşılaşmayı canlı olarak takip etmişti.

30 bin kişilik stadyumda 3 bin taraftar yüzde ona bile tekabül etmeyen bir rakam bu yüzden bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor taraftarına büyük iş düşüyor.

Sarı yeşilli takıma verecekleri destek ile karşılaşma da büyük rol oynayabilirler. Haydi Şanlıurfaspor'um kalbimiz ve yüreğimiz seninle, İnşallah bu hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor karşılaşmasında 3 puan alarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.