Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1949+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TARAFTAR DESTEĞİ LAZIM

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor'u bu hafta kendi sahası ve seyircisi önünde zor bir karşılaşma bekliyor.Sarı yeşilli temsilcimiz PTT 1. ligin güçlü rakiplerinden birisi olan ve ligde oynadığı iki karşılaşmada 6 puan çıkaran Göztepe'yi bu hafta konuk edecek.Şanlıurfaspor rakip Göztepe karşısında oynayacağı futbol ve alacağı galibiyet ile sarı yeşilli taraftarların yeni alınan futbolculara olan güvenini de pekiştirmiş olacak.2014-2015 sezonunda oynadığı futbol ile sarı yeşilli takıma büyük faydası olan Ekrem Dağ yeni sezonda da yine ilerleyen yaşına rağmen çalışkanlığı ve takıma faydası nedeniyle bu sezon da taraftarın gönlündeki yerini korumaya devam edecek.Burada işin büyük bir bölümü 12. adama düşüyor. Çünkü Adanaspor la Gap Arenada oynadığımız karşılaşmaya sarı yeşilli taraftar beklenen ilgiyi göstermemiş ve Şanlıurfaspor 1.500 civarında bir taraftar önünde bu karşılaşmayı oynamıştı. Tabi seyircinin gelmemesinde etkenler var ama bunların içinden en büyük etkenlerden birisi karşılaşmanın geç saatte başlaması ve bu maçı yayıncı kuruluşun canlı vermesi büyük etkenlerden birkaçıdır.Yayıncı kuruluş bu hafta Pazar günü oynanacak olan Göztepe karşılaşmasını da saat 21:00'dan itibaren canlı verecek ama sarı yeşilli taraftarların Gap Arena stadyumunu doldurarak takıma bu zorlu maratonda destek vermeye davet ediyorum. İnşallah Şanlıurfaspor şanlı taraftarımızın da desteği ile Göztepe'yi Gap Arenadan puansız yollayacaktır.
Ekleme Tarihi: 28 Ağustos 2015 - Cuma

TARAFTAR DESTEĞİ LAZIM

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor'u bu hafta kendi sahası ve seyircisi önünde zor bir karşılaşma bekliyor.
Sarı yeşilli temsilcimiz PTT 1. ligin güçlü rakiplerinden birisi olan ve ligde oynadığı iki karşılaşmada 6 puan çıkaran Göztepe'yi bu hafta konuk edecek.
Şanlıurfaspor rakip Göztepe karşısında oynayacağı futbol ve alacağı galibiyet ile sarı yeşilli taraftarların yeni alınan futbolculara olan güvenini de pekiştirmiş olacak.
2014-2015 sezonunda oynadığı futbol ile sarı yeşilli takıma büyük faydası olan Ekrem Dağ yeni sezonda da yine ilerleyen yaşına rağmen çalışkanlığı ve takıma faydası nedeniyle bu sezon da taraftarın gönlündeki yerini korumaya devam edecek.
Burada işin büyük bir bölümü 12. adama düşüyor. Çünkü Adanaspor la Gap Arenada oynadığımız karşılaşmaya sarı yeşilli taraftar beklenen ilgiyi göstermemiş ve Şanlıurfaspor 1.500 civarında bir taraftar önünde bu karşılaşmayı oynamıştı.
Tabi seyircinin gelmemesinde etkenler var ama bunların içinden en büyük etkenlerden birisi karşılaşmanın geç saatte başlaması ve bu maçı yayıncı kuruluşun canlı vermesi büyük etkenlerden birkaçıdır.
Yayıncı kuruluş bu hafta Pazar günü oynanacak olan Göztepe karşılaşmasını da saat 21:00'dan itibaren canlı verecek ama sarı yeşilli taraftarların Gap Arena stadyumunu doldurarak takıma bu zorlu maratonda destek vermeye davet ediyorum. İnşallah Şanlıurfaspor şanlı taraftarımızın da desteği ile Göztepe'yi Gap Arenadan puansız yollayacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.