Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1791+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

TAKVİYE ŞART

PTT 1. ligde Önceki gün oynanan Karşıyaka, Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından sarı yeşilli takıma ciddi takviyeler yapılmasa bu sezon kara günler biz taraftarları bekliyor olacak.Geçen hafta kendi sahasında rakip Adanaspor karşısında oyunun 60. dakikasından itibaren adeta sahada yürüyen ve koşmaya takati olmayan bir futbolcu topluluğu izlemiştik.PTT 1. ligin 2. haftasında deplasmanda Karşıyaka karşısında yine aynı senaryo tekrar etti. Sarı yeşilli takım bu kadar genç oyuncu ile sözleşme imzalamasına rağmen yabancı futbolcuları saymasak yerli oyunculardan 1-2 kişi dışında ilk 11'de sahaya çıkan yeni bir oyuncu yok.Ceylanlarda forvete yapılan yeni takviye Edinho yaşı 33 olmasına rağmen iyi bir transfer ve Şanlıurfaspor'un da böyle bir golcü futbolcuya ihtiyacı var ama bunun dışında defansa, orta sahaya, kanatlara da birkaç iyi futbolcu alınması lazım.Ama transfer sezonunda şimdiye kadar iyi futbolcular boşta kalmaz alan aldı, satan sattı tabir yerinde ise!İnşallah bu film böyle devam etmez yoksa sezon sonuna kadar çok korku filmi izlemeye devam ederiz.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2015 - Çarşamba

TAKVİYE ŞART

PTT 1. ligde Önceki gün oynanan Karşıyaka, Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından sarı yeşilli takıma ciddi takviyeler yapılmasa bu sezon kara günler biz taraftarları bekliyor olacak.
Geçen hafta kendi sahasında rakip Adanaspor karşısında oyunun 60. dakikasından itibaren adeta sahada yürüyen ve koşmaya takati olmayan bir futbolcu topluluğu izlemiştik.
PTT 1. ligin 2. haftasında deplasmanda Karşıyaka karşısında yine aynı senaryo tekrar etti. Sarı yeşilli takım bu kadar genç oyuncu ile sözleşme imzalamasına rağmen yabancı futbolcuları saymasak yerli oyunculardan 1-2 kişi dışında ilk 11'de sahaya çıkan yeni bir oyuncu yok.
Ceylanlarda forvete yapılan yeni takviye Edinho yaşı 33 olmasına rağmen iyi bir transfer ve Şanlıurfaspor'un da böyle bir golcü futbolcuya ihtiyacı var ama bunun dışında defansa, orta sahaya, kanatlara da birkaç iyi futbolcu alınması lazım.
Ama transfer sezonunda şimdiye kadar iyi futbolcular boşta kalmaz alan aldı, satan sattı tabir yerinde ise!
İnşallah bu film böyle devam etmez yoksa sezon sonuna kadar çok korku filmi izlemeye devam ederiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.