Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1126+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Stresli ilk devre

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor ilk yarının son maçında kendi sahasında konuk ettiği Boluspor'a karşı ilk yarı boyunca istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen oyuncular transfer sezonunun ilk devresinin başladığı ve sezonun son maçında üstün bir performans göstererek maçı zorda olsa kazandılar.Maça oldukça hızlı ataklar geliştirerek üst üste gol pozisyonlarına giren sarı yeşilliler 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen önce beraberliği sonrada 70. dakikada galibiyet sayısını kaydederek maçı 2-1 kazanmasını bildi.Özellikle 70. dakikada gelen ikinci golden sonra saha kenarında bulunan foto muhabiri arkadaşlarım ve ben gelişen Boluspor ataklarından, pozisyonlarından dolayı maçı bitiş düdüğünü biran önce çalması için dua eder olduk.Şanlıurfaspor'un mu biz taraftarların mı kaderi sahamızda rahat bir galibiyet bir türlü almak ve izlemek kısmet olmadı, birçok maçta Şanlıurfaspor birer farklı galibiyetler aldığından veya genelde beraberlik ile biten maçlardan dolayı her zaman bizim takım ne zaman gol bulacak veya inşallah bu karşılaşmadan gol yemeyiz stresi içersinde maçları izler olduk.İlk devre sona erdi, ikinci devrede Şanlıurfaspor yönetimi inşallah yerinde ve bize yarar sağlayacak futbolcular transfer eder de bizde taraftarlar olarak farklı galibiyetler ile maçı rahat, rahat izlemek kısmet olur.Saygılarımla….
Ekleme Tarihi: 07 Ocak 2015 - Çarşamba

Stresli ilk devre

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor ilk yarının son maçında kendi sahasında konuk ettiği Boluspor'a karşı ilk yarı boyunca istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen oyuncular transfer sezonunun ilk devresinin başladığı ve sezonun son maçında üstün bir performans göstererek maçı zorda olsa kazandılar.
Maça oldukça hızlı ataklar geliştirerek üst üste gol pozisyonlarına giren sarı yeşilliler 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen önce beraberliği sonrada 70. dakikada galibiyet sayısını kaydederek maçı 2-1 kazanmasını bildi.
Özellikle 70. dakikada gelen ikinci golden sonra saha kenarında bulunan foto muhabiri arkadaşlarım ve ben gelişen Boluspor ataklarından, pozisyonlarından dolayı maçı bitiş düdüğünü biran önce çalması için dua eder olduk.
Şanlıurfaspor'un mu biz taraftarların mı kaderi sahamızda rahat bir galibiyet bir türlü almak ve izlemek kısmet olmadı, birçok maçta Şanlıurfaspor birer farklı galibiyetler aldığından veya genelde beraberlik ile biten maçlardan dolayı her zaman bizim takım ne zaman gol bulacak veya inşallah bu karşılaşmadan gol yemeyiz stresi içersinde maçları izler olduk.
İlk devre sona erdi, ikinci devrede Şanlıurfaspor yönetimi inşallah yerinde ve bize yarar sağlayacak futbolcular transfer eder de bizde taraftarlar olarak farklı galibiyetler ile maçı rahat, rahat izlemek kısmet olur.
Saygılarımla….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.