Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1608+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

SPOR ÖNEMLİ

Şanlıurfa’da ve Türkiye’nin birçok ilinde spor basını ne yazdığına dikkat etmeli, tabi bu söz sadece spor basını için değil aktif olarak görev yapan tüm basın mensupları için geçerlidir. Haberi tarafsız ve objektif bir şekilde okuyucularına ulaştırmak önemli bir konudur. Ben Şanlıurfa’da yaşadığım için o yüzden buradan oturup başka illerde görev yapan basın mensuplarını yazacak değilim. Her kesin bir uzmanlık alanı vardır. Benimde birçok alanda bilgi sahibi olmam demek her konuya hakim durumdayım demek değildir. Ama hakim olduğum Şanlıurfa’da ve gazetemde yakından takip ettiğim konuların başında spor konusu gelmektedir. Tabii biz toplum olarak her konuda çok iyi anlayan bir toplum durumundayız. Bunların başında da spor özellikle futbol konusu gelmektedir. Kendimi bildim bileli sporun içersin de olan ve yıllarca lisanslı olarak basketbol oynamış bir sporcu olarak birçok spor branşını yakından takip etmekteyim. Tabi toplum olarak genelde futbol ön planda olduğu için bizde gazete olarak spor sayfamızda genelde futbol ve Şanlıurfaspor haberlerine yer vermekteyiz. Nedeni ise okuyucu bu haberleri takip ediyor, okuyor olmasından dolayı. Gönül ister ki Şanlıurfa’da salon sporlarına daha çok yer verelim. Ama ben bir spor sever olarak Şanlıurfa’da özellikle Hakan Keşküş beyin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelmesinden sonra salon sporlarında önemli başarılara imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor. Salon sporları bence daha heyecan verici ve aksiyonu daha yüksek sporlar. Ebeveynlere buradan seslenmek istiyorum, Çocuklarınızı spora yönlendirin, bu sadece futbol olmasın olimpiyatlarda ve Dünya Şampiyonalarında ülkemizin madalyalar alması için salon sporlarına da gençleri yönlendirin. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü ile yazımı sonlandırmak istiyorum. “Her insan Spor Yapmalı Erken yaşta Yoksa Sonu Ya Toprak Ya yatak Olur.” Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 12 Aralık 2016 - Pazartesi

SPOR ÖNEMLİ

Şanlıurfa’da ve Türkiye’nin birçok ilinde spor basını ne yazdığına dikkat etmeli, tabi bu söz sadece spor basını için değil aktif olarak görev yapan tüm basın mensupları için geçerlidir.

Haberi tarafsız ve objektif bir şekilde okuyucularına ulaştırmak önemli bir konudur.

Ben Şanlıurfa’da yaşadığım için o yüzden buradan oturup başka illerde görev yapan basın mensuplarını yazacak değilim.

Her kesin bir uzmanlık alanı vardır. Benimde birçok alanda bilgi sahibi olmam demek her konuya hakim durumdayım demek değildir.

Ama hakim olduğum Şanlıurfa’da ve gazetemde yakından takip ettiğim konuların başında spor konusu gelmektedir.

Tabii biz toplum olarak her konuda çok iyi anlayan bir toplum durumundayız.

Bunların başında da spor özellikle futbol konusu gelmektedir.

Kendimi bildim bileli sporun içersin de olan ve yıllarca lisanslı olarak basketbol oynamış bir sporcu olarak birçok spor branşını yakından takip etmekteyim.

Tabi toplum olarak genelde futbol ön planda olduğu için bizde gazete olarak spor sayfamızda genelde futbol ve Şanlıurfaspor haberlerine yer vermekteyiz. Nedeni ise okuyucu bu haberleri takip ediyor, okuyor olmasından dolayı.

Gönül ister ki Şanlıurfa’da salon sporlarına daha çok yer verelim. Ama ben bir spor sever olarak Şanlıurfa’da özellikle Hakan Keşküş beyin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelmesinden sonra salon sporlarında önemli başarılara imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor.

Salon sporları bence daha heyecan verici ve aksiyonu daha yüksek sporlar.

Ebeveynlere buradan seslenmek istiyorum, Çocuklarınızı spora yönlendirin, bu sadece futbol olmasın olimpiyatlarda ve Dünya Şampiyonalarında ülkemizin madalyalar alması için salon sporlarına da gençleri yönlendirin.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü ile yazımı sonlandırmak istiyorum. “Her insan Spor Yapmalı Erken yaşta Yoksa Sonu Ya Toprak Ya yatak Olur.” Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.