Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1997+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Sonunda yağış gördük

Yarı çöl ikliminde olan Şanlıurfa'da kavurucu sıcak geöçen bir yaz sezonunun ardından nihayet havalar birazda olsa ılık olmaya başladı.Şanlıurfa'da Nisan ayında başlayan kavurucu yaz sıcakları hemen hemen Eylıl ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde yerini ılık bir havaya bıraktı.Kavurucu geçen yaz ayında Şanlıurfa'da ikamet eden birçok vatandaşlar okullarında kapanmasını fırsat bilerek yazı serin ve ılık olan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde geçirmeyi tercih ettiler.Diğer yandan maddi durumu iyi olmayan ve çalışmak zorunda olan vatandaşlar ise kavurucu yaz sıcaklarında ramazan orucu da dahil olmak üzere Şanlıurfa'dan hiç ayrılmadılar.Yazın belkide biz halkı sıcaktan kaçarak biraz da olsa serinleten klimalar da olmasa yaşamak bu sıcakta çok zor olur.Ama bu sıcaklara rağmen şehrimin sıcakkanlı ve sevecen insanları ile birlikte yaz ayını ve ramazan orucunu idrak etmek benim için çok huzur veren bir duygu oluyor.İnşallah Allah bizi nice ramazanlara ve yaz aylarına sevdiklerimiz ile birlikte ulaştırmayı nasip etsin.
Ekleme Tarihi: 26 Eylül 2016 - Pazartesi

Sonunda yağış gördük

Yarı çöl ikliminde olan Şanlıurfa'da kavurucu sıcak geöçen bir yaz sezonunun ardından nihayet havalar birazda olsa ılık olmaya başladı.
Şanlıurfa'da Nisan ayında başlayan kavurucu yaz sıcakları hemen hemen Eylıl ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde yerini ılık bir havaya bıraktı.
Kavurucu geçen yaz ayında Şanlıurfa'da ikamet eden birçok vatandaşlar okullarında kapanmasını fırsat bilerek yazı serin ve ılık olan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde geçirmeyi tercih ettiler.
Diğer yandan maddi durumu iyi olmayan ve çalışmak zorunda olan vatandaşlar ise kavurucu yaz sıcaklarında ramazan orucu da dahil olmak üzere Şanlıurfa'dan hiç ayrılmadılar.
Yazın belkide biz halkı sıcaktan kaçarak biraz da olsa serinleten klimalar da olmasa yaşamak bu sıcakta çok zor olur.
Ama bu sıcaklara rağmen şehrimin sıcakkanlı ve sevecen insanları ile birlikte yaz ayını ve ramazan orucunu idrak etmek benim için çok huzur veren bir duygu oluyor.
İnşallah Allah bizi nice ramazanlara ve yaz aylarına sevdiklerimiz ile birlikte ulaştırmayı nasip etsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.