Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

SİLİVRİSPOR MAÇI ZOR OLACAK!

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor Geçen hafta deplasmanda Sakaryaspor karşısında aldığı ağır yenilgiden sonra bu hafta kendi sahasında 11 Nisan Stadı'nda oynayacağı Silivri spor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. Geçen hafta pazar günü oynanan Türkiye Futbol Federasyonu 25. hafta karşılaşmasında Sakaryaspor karşısında son derece kötü ve Etkisiz bir futbol sahaya yansıtan Şanlıurfa sporlu futbolcular İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada işin önemini daha iyi anlayarak sahaya performanslarını tam olarak yansıtırlar. 2. Lig'de 25. hafta geride kalmasına rağmen Şanlıurfa spor Şimdiye kadar bu kadar ağır bir yenilgi almamıştı. Yeşil siyahlı takım karşısında son derece kötü bir futbol ortaya koyan futbolcularımız şampiyonluk yolunda önemli bir darbe alarak potadan uzaklaşmış oldular. Bir diğer taraftan sarı Yeşilli temsilcimiz için şanslı olan taraf ise rakiplerin oynadıkları karşılaşmalarda takılmış olması her ne kadar Lider Altay 49 puanla Gümüşhane ile beraber aynı puanı paylaşıyor olsa da Şanlıurfa spor 45 puanla rakiplerin takılmasından sonra üst sıralarda yerini alabilir. Bu hafta oynanacak olan karşılaşma yine hiç kolay bir karşılaşma olmayacak Zira Silivrispor her ne kadar puan sıralamasına baktığımız zaman son sıralarda olmuş olmasına rağmen grubun iyi takımları arasında yer almaktadır. Özellikle son haftalara yaklaştığımız Şu günlerde küme düşme potasında yer alan takımlar küme düşmemek için bütün mücadelelerini sahaya yansıtacak ve 3 puanı almak için tüm güçleri ile saldıracaklardır. Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada özellikle taraftara çok iş düşüyor 90 dakika boyunca hiç susmadan sarı Yeşilli temsilcimize destek olarak gelecek olan galibiyetler önemli rol oynayacaklardır. İnşallah Şanlıurfa spor, Silivrispor karşısında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olur.
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2018 - Çarşamba

SİLİVRİSPOR MAÇI ZOR OLACAK!

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor Geçen hafta deplasmanda Sakaryaspor karşısında aldığı ağır yenilgiden sonra bu hafta kendi sahasında 11 Nisan Stadı'nda oynayacağı Silivri spor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.

Geçen hafta pazar günü oynanan Türkiye Futbol Federasyonu 25. hafta karşılaşmasında Sakaryaspor karşısında son derece kötü ve Etkisiz bir futbol sahaya yansıtan Şanlıurfa sporlu futbolcular İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada işin önemini daha iyi anlayarak sahaya performanslarını tam olarak yansıtırlar.

2. Lig'de 25. hafta geride kalmasına rağmen Şanlıurfa spor Şimdiye kadar bu kadar ağır bir yenilgi almamıştı.

Yeşil siyahlı takım karşısında son derece kötü bir futbol ortaya koyan futbolcularımız şampiyonluk yolunda önemli bir darbe alarak potadan uzaklaşmış oldular.

Bir diğer taraftan sarı Yeşilli temsilcimiz için şanslı olan taraf ise rakiplerin oynadıkları karşılaşmalarda takılmış olması her ne kadar Lider Altay 49 puanla Gümüşhane ile beraber aynı puanı paylaşıyor olsa da Şanlıurfa spor 45 puanla rakiplerin takılmasından sonra üst sıralarda yerini alabilir.

Bu hafta oynanacak olan karşılaşma yine hiç kolay bir karşılaşma olmayacak Zira Silivrispor her ne kadar puan sıralamasına baktığımız zaman son sıralarda olmuş olmasına rağmen grubun iyi takımları arasında yer almaktadır.

Özellikle son haftalara yaklaştığımız Şu günlerde küme düşme potasında yer alan takımlar küme düşmemek için bütün mücadelelerini sahaya yansıtacak ve 3 puanı almak için tüm güçleri ile saldıracaklardır.

Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada özellikle taraftara çok iş düşüyor 90 dakika boyunca hiç susmadan sarı Yeşilli temsilcimize destek olarak gelecek olan galibiyetler önemli rol oynayacaklardır. İnşallah Şanlıurfa spor, Silivrispor karşısında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.