Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1849+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

SENARYO YİNE DEĞİŞMEDİ

Bir takım sahaya çıkarken futboldan biraz anlayan insanlar için sonucu tahmin etmek mümkün. Hocanın doğru kadroyla sahaya çıkmadığını gördüğümde galibiyet ümidim maçın başından beri yok oldu.Geçen hafta Antep maçından önce değerli bir spor adamı ağabeyim beni arayarak şunu sordu. Önemli olan maçtan önceki görüşlerdir. Bu maç ne olur? Cevap olarak şunu söyledim. Bu maçta Şanlıurfaspor galip gelir dedim. Çünkü kadroya baktığımda Oyuncular doğru yerde ve doğru zamanda ilk on bir kadrosundaydılar. Antep maçında bu görüşte olmama en büyük nedendi. Birde Artık Mertcan Çam kendi yerinde oynuyordu.Şanlıurfaspor Maça çıkarken ilk on bir de oynaması gereken iki tane futbolcuyu maç başında göremedim. Oynaması gereken oyuncuların yerine hocanın son derece ağır olan geçmiş maçlarda dağınık oynayan ve de Sağbekte dururken onu yedekte bekletip Defansif özelliği zayıf olan ile maça başlaması bana göre en kötü bir senaryoydu. Böylesine önemli bir maçta en iyi silahlarını oynatmayarak maça başlanılması Şanlıurfaspor için hocaların çizmiş olduğu hep aynı ve kötü senaryo olduğunu fark eden hoca ikinci yarıya başlarken hemen düzeltti.Doğru zamanda doğru kadroyla sahaya çıkmayan hocanın takımı ilk yarı boyunca rakibinden Tokat'ı yiyerek çok kötü oynadı. Defansta oldukça hatalar yaptılar Rakip gol vuruşlarında biraz dikkatli olabilseydi farka gidebilirdi.
Ekleme Tarihi: 29 Kasım 2016 - Salı

SENARYO YİNE DEĞİŞMEDİ

Bir takım sahaya çıkarken futboldan biraz anlayan insanlar için sonucu tahmin etmek mümkün. Hocanın doğru kadroyla sahaya çıkmadığını gördüğümde galibiyet ümidim maçın başından beri yok oldu.
Geçen hafta Antep maçından önce değerli bir spor adamı ağabeyim beni arayarak şunu sordu. Önemli olan maçtan önceki görüşlerdir. Bu maç ne olur? Cevap olarak şunu söyledim. Bu maçta Şanlıurfaspor galip gelir dedim. Çünkü kadroya baktığımda Oyuncular doğru yerde ve doğru zamanda ilk on bir kadrosundaydılar. Antep maçında bu görüşte olmama en büyük nedendi. Birde Artık Mertcan Çam kendi yerinde oynuyordu.
Şanlıurfaspor Maça çıkarken ilk on bir de oynaması gereken iki tane futbolcuyu maç başında göremedim. Oynaması gereken oyuncuların yerine hocanın son derece ağır olan geçmiş maçlarda dağınık oynayan ve de Sağbekte dururken onu yedekte bekletip Defansif özelliği zayıf olan ile maça başlaması bana göre en kötü bir senaryoydu. Böylesine önemli bir maçta en iyi silahlarını oynatmayarak maça başlanılması Şanlıurfaspor için hocaların çizmiş olduğu hep aynı ve kötü senaryo olduğunu fark eden hoca ikinci yarıya başlarken hemen düzeltti.
Doğru zamanda doğru kadroyla sahaya çıkmayan hocanın takımı ilk yarı boyunca rakibinden Tokat'ı yiyerek çok kötü oynadı.
Defansta oldukça hatalar yaptılar Rakip gol vuruşlarında biraz dikkatli olabilseydi farka gidebilirdi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.