Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1175+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ŞANSINIZ AÇIK OLSUN

Her şeyde bir hayır vardır. Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah. Ama her ne kadar inşanın gönlüne göre versin deniliyorsa da insanda birazda şans olacak.Hani derler ya, Taht mı, Baht mı diye bir şey var buda aynen öyle işte.Baht oldu mu, taht kendiliğinden gelir derler. Hadi bakalım şanslı kullar baht sizi bekliyor öyleyse.Birde şu var tabi ki, Doğru yerde ve doğru zamanda eline geçen fırsatları iyi değerlendire bilen insanlar var. Bu şanslı insanlar ellerine geçen belki de en önemli şansı zamanında değerlendirin de şansta onlardan yana olmuş oluyor.İnsanların bir kısmı neden inanılmaz derecede şanslı iken, diğer insanlar da aşırı derecede şanssız oluyor. Şanssız insanların birçoğu şanslı insanlardan daha gergin, endişeli, şüpheci olduklarından dolayı ellerine geçen şansları, fırsatları değerlendirmekte daima tereddüt ederler. Sonuç olarak fırsatları kaçırırlar çünkü başka bir şeyi aramaya daha iyisini bulmaya yönlenirler ama bilmezler ki belki de ellerine gelen bu son gül bahçenin son gülüdür.
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2017 - Pazartesi

ŞANSINIZ AÇIK OLSUN

Her şeyde bir hayır vardır. Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah. Ama her ne kadar inşanın gönlüne göre versin deniliyorsa da insanda birazda şans olacak.
Hani derler ya, Taht mı, Baht mı diye bir şey var buda aynen öyle işte.
Baht oldu mu, taht kendiliğinden gelir derler.
Hadi bakalım şanslı kullar baht sizi bekliyor öyleyse.
Birde şu var tabi ki, Doğru yerde ve doğru zamanda eline geçen fırsatları iyi değerlendire bilen insanlar var. Bu şanslı insanlar ellerine geçen belki de en önemli şansı zamanında değerlendirin de şansta onlardan yana olmuş oluyor.
İnsanların bir kısmı neden inanılmaz derecede şanslı iken, diğer insanlar da aşırı derecede şanssız oluyor. Şanssız insanların birçoğu şanslı insanlardan daha gergin, endişeli, şüpheci olduklarından dolayı ellerine geçen şansları, fırsatları değerlendirmekte daima tereddüt ederler. Sonuç olarak fırsatları kaçırırlar çünkü başka bir şeyi aramaya daha iyisini bulmaya yönlenirler ama bilmezler ki belki de ellerine gelen bu son gül bahçenin son gülüdür.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.