Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1097+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ŞANS BİZDEN YANA OLSUN

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra bu hafta aldığı galibiyet ile bir nebze de olsun taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı. Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda bir türlü istenilen performansı sahaya yansıtamayan ve üst üste galibiyetler ve beraberlikler olarak şampiyonluk ve play off şansını zora sokan sarı Yeşilli temsilcimiz haftalardan sonra geçen hafta deplasmanda aldığı galibiyet ile bir nebze olsun play-off şansını sürdürmeye devam etti. Hafta içi gelen icra şokundan sonra Şanlıurfaspor futbolcuları moralin düzgün olması ve ilk yarıda gelen gollerle Galip gelmesi artı bir avantaj oldu. Şanlıurfaspor için inşallah bu oyun ve kazanma arzusu böyle devam eder ve ligin bitimine az bir hafta kala hiç değilse kalan haftalarda temsilcimiz Şanlıurfa spor bu galibiyet serisine devam eder ve play-off şansını devam ettirir.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2019 - Salı

ŞANS BİZDEN YANA OLSUN

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra bu hafta aldığı galibiyet ile bir nebze de olsun taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda bir türlü istenilen performansı sahaya yansıtamayan ve üst üste galibiyetler ve beraberlikler olarak şampiyonluk ve play off şansını zora sokan sarı Yeşilli temsilcimiz haftalardan sonra geçen hafta deplasmanda aldığı galibiyet ile bir nebze olsun play-off şansını sürdürmeye devam etti.

Hafta içi gelen icra şokundan sonra Şanlıurfaspor futbolcuları moralin düzgün olması ve ilk yarıda gelen gollerle Galip gelmesi artı bir avantaj oldu.

Şanlıurfaspor için inşallah bu oyun ve kazanma arzusu böyle devam eder ve ligin bitimine az bir hafta kala hiç değilse kalan haftalarda temsilcimiz Şanlıurfa spor bu galibiyet serisine devam eder ve play-off şansını devam ettirir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.